Acer teknik servis 46 bin TL ücret çıkardı

Bu Acer yetkili servisin değişme şansı yok mu ? Anladığım kadarıyla servis ücreti olarak herkese fahiş fiyatlar vermişler. Benim de ekran panelim değişecekti 5bin liralık panele 13 bin küsür fiyat istediler. 15 gün boyuncada laptop bunların elinde mahsur kaldı.Sırf bunlar yüzünden bir daha Acer ya da Asus alasım yok valla.
 
Yok kanka şu an normal ama sıcaklık işlemci 90 derece civarında ekran kartı da 86 civarında Max Speed de fanlar 5 10 derece düşme oluyor. Şu an güncel oyunları da açıyor sorun olmuyor ama arada anlık FPS düşmesi oluyor 5 10 sn filan eski sürücü yükledim düzeldi gibi. Şunu fark ettim sırf ısınma yüzünden laptop alınmaz. Senin sıcaklık nasıl.

Benim attığım Acer bilgisayarı mı aldınız? 16 GB RAM var içinde, satıcıya sordum tek RAM slotu var dedi.

Hayır benim aldığım model Nitro 5 serisinden di i5 12.nesil ve RTX3050 Ti olan model.
 
Böyle konuları okudukça zaten kötü tecrübelerim olan acer servisine antipatim daha da artıyor. Sırf bu yüzden çok beğendiğim predator helios cihazı almaya elim gitmiyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı