Acer teknik servis 46 bin TL ücret çıkardı

Biliyorum da thermal throtte olmaya başlamıştı.

Ben laptop geri istedim şuan kargoda yolda

Şu an kargoda gelince kontrol edeceğim.
hocam bana mı garip geliyor bilmiyorum ama laptoplarda olan bir mevzu zaten thermal throttle. düşük seviye word excel bilgisayarı için normal bir şey bence. bendeki laptopu ayarlayarak ben bi şekilde onu çözdüm ama normal geldiği şekliyle öyle.

Niye hala zorluyosunuz cidden verecek misiniz o fiyatı mantıklı bir sekilde duzgun bir bilgisayarciya goturun buraya bunu yazmaniz bile mantık dışı.

Yok neyini vereceğim gelince video çekerek kontrol edeceğim.

hocam bana mı garip geliyor bilmiyorum ama laptoplarda olan bir mevzu zaten thermal throttle. düşük seviye word excel bilgisayarı için normal bir şey bence. bendeki laptopu ayarlayarak ben bi şekilde onu çözdüm ama normal geldiği şekliyle öyle.
1 yıldan fazla temizlik yapmıyorum. Ondan olduğunu düşünüyorum. Servise yolladım sorun çıkardı. Genelde laptoplarda fan ve thermal macun değiştirince 10 15 en az düşüyor. Benim o hava çıkış yerleri de kapanmıştır tozdan.

Yok neyini vereceğim gelince video çekerek kontrol edeceğim.

1 yıldan fazla temizlik yapmıyorum. Ondan olduğunu düşünüyorum. Servise yolladım sorun çıkardı. Genelde laptoplarda fan ve thermal macun değiştirince 10 15 en az düşüyor. Benim o hava çıkış yerleri de kapanmıştır tozdan.
hocam bilgisayara neden suç atıyorsunuz o zaman?

Hocam bilgisayara neden suç atıyorsunuz o zaman?

Hocam bu markada genel sorunlarla karşılaşma ihtimali yüksek haksız değilsiniz 1 yıldan fazla temizlik olmazsa ısınması normal ama bu markadada soğutma problemleri çıkabiliyor.

Hocam bu markada genel sorunlarla karşılaşma ihtimali yüksek haksız değilsiniz 1 yıldan fazla temizlik olmazsa ısınması normal ama bu markadada soğutma problemleri çıkabiliyor.
Vallahi hocam ben g430 sanırsam probook modelini kullanıyorum bir kez yaşamadım bu sorunu. Senelerdir doğru düzgün bakım da görmedi.

Merhaba arkadaşlar, laptop çok ısınıyor diye servise yollamıştım. Beni geri arayıp laptop anakarti bozuldu ve thermal modül açtığım için garanti dışı olduğunu söylediler. Sadece modül değişimi 3950 TL. Anakart ve modül değişiminin 45945TL olduğunu söylediler. Anakart daha sonra bozulursa garanti dışı davranacaklarini söylediler. Bana çok pahalı geldi. Sizce ne yapmalıyım? Sadece fan temizliği ve thermal macun değişimi mi istesem?

Bence onun yerine ASUS bakın. Hem kaliteli hem daha iyi.

Merhaba forumda millet ASUS'tan dert yanıyor. ASUS'un teknik servisi de bu servis. Hangi yönden daha iyi oluyor?

Dostum aynı servis bakıyor.

Beyler hiçbir tenezzüle girmemişler. içine not koymuşlar açtığımda tozlu idi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı