Acer teknik servis 46 bin TL ücret çıkardı

Aynı sorunu bende eski HP laptopumda yaşamıştım 2.000 TL'ye aldığım laptop bir kaç ay geçtikten sonra üstne döküldü anakartı yandı servise verdiğimizde 4350TL para istediler tamiri için laptopun aynısının sıfırı o zamanlar hala 2000'di.

Bende zamanında Acer bilgisayarımın lehimleri eridiği için servise götürmeyi düşünüyordum, neyseki denememişim bile.

Bende zamanında Acer bilgisayarımın lehimleri eridiği için servise götürmeyi düşünüyordum, neyseki denememişim bile.
iyi yapmışsınız .

350 TL bakım fazla geldi bana. 200 TL macun alıp mis gibi bakımı kendim yapıyorum.

MX-6 alıp kendim sürmeyi düşünüyorum.

Hocam tanıdığınız bilgisayarının telefonu verir misin kuzenimin pc için arayacağız fani yerine güç gelmiyor fonların yerlerini değiştirip denedik. Instagram mustafaaozk_

Son düzenleme:
Hocam konuyu hortlatıyorum ama acaba son durum ne bilgisayarda? Bir sıkıntı oldu mu o süreçten sonra? Aynı şey benim başıma da geldi şu an.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama acaba son durum ne bilgisayarda? Bir sıkıntı oldu mu o süreçten sonra? Aynı şey benim başıma da geldi şu an.

Yok kanka şu an normal ama sıcaklık işlemci 90 derece civarında ekran kartı da 86 civarında Max Speed de fanlar 5 10 derece düşme oluyor. Şu an güncel oyunları da açıyor sorun olmuyor ama arada anlık FPS düşmesi oluyor 5 10 sn filan eski sürücü yükledim düzeldi gibi. Şunu fark ettim sırf ısınma yüzünden laptop alınmaz . Senin sıcaklık nasıl ?

Bende Acer almayı düşünüyorum da bu konu yüzünden biraz şüpheliyim. Alırım elimde patlar diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…