Acer teknik servis 46 bin TL ücret çıkardı

Bu Acer yetkili servisin değişme şansı yok mu ? Anladığım kadarıyla servis ücreti olarak herkese fahiş fiyatlar vermişler. Benim de ekran panelim değişecekti 5bin liralık panele 13 bin küsür fiyat istediler. 15 gün boyuncada laptop bunların elinde mahsur kaldı.Sırf bunlar yüzünden bir daha Acer ya da Asus alasım yok valla.

Benim attığım Acer bilgisayarı mı aldınız? 16 GB RAM var içinde, satıcıya sordum tek RAM slotu var dedi.

Hayır benim aldığım model Nitro 5 serisinden di i5 12.nesil ve RTX3050 Ti olan model.

Böyle konuları okudukça zaten kötü tecrübelerim olan acer servisine antipatim daha da artıyor. Sırf bu yüzden çok beğendiğim predator helios cihazı almaya elim gitmiyor.

Böyle konuları okudukça zaten kötü tecrübelerim olan acer servisine antipatim daha da artıyor. Sırf bu yüzden çok beğendiğim predator helios cihazı almaya elim gitmiyor.
Şu an piyasada Acer'dan donanım olarak daha F/P bir cihaz yok. O yüzden ben Nitro 5 alacağım. Nitro 16 da pahalı şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…