Acer teknik servis 46 bin TL ücret çıkardı

Laptopun anakartı sen gönderdiğinde sağlamdı neden bozuldu diyorlar şimdi ?

Acer'in ana merkezine bu saçmalığı ingilizce bir şekilde yaz.

Geçmiş olsun, cihaz garanti dışı kalmış .

Bence hiçbir şey yapma çarşıda bir PC tamircisine götür 200 300e yaparlar tabii kazık yemeyi seviyorsan sen bilirsin.

Yok ne naptiricam dayımın tanıdık bilgisayarımı ile konuştum. 250TL macun 100TL de bakımını yaparım dedi.

Tüketici haklarına başvur. Bilgisayarın sen gönderdiğinde çalıştığını söyle. Sadece macun değişimi istediğini söyle. En azından sana çalışır teslim etmek zorundalar.

Bozduklarini hissettiğim gibi mahkeme vereceğim video çekerek açacağım laptopu.

Tüm gaming laptoplarda soğutucu bloğu sökmek cihazı garanti dışı bırakıyor. Geçmiş olsun.
hocam soğutucu bloğu sökmek derken temizlemek amacıyla yapılan çıkartma işlemini kastediyorsunuz yada başka bişey mi? tüm laptoplarda garanti dışı bırakmıyor bu arada sormuştum çünkü servise; Asus ve Acer teknik servislerini danistigim zaman bana laptopun anakartini temizlemek veya yükseltmek amaçlı ile açıldığı zaman bir zarar verilmediği sürece garanti dışina çıkmadığını söylemişlerdi.....

hocam cih*z TV adlı kanalda Acer garanti kapsamı ile alakalı güncel bir video vardı. onuda kullanın bence eğer davalık bir durum veya başka bişey gerekirse orda Acer teknin servisinin resmi yazısı ile yazılan yazılar da mevcut videoda....

Kanka böyle adamlara bağırınca yada işi mahkemede hallediceim falan diyince adam oluyorlar

Alırsanız Acer HP Casper almayın hocam HP aldım bıktım.

Casper'de haklısın ama HP ve Acer alınır.

Hocam Acer klasik garanti dışı kaldığında garantisi bittiğinde insanı sömürmeye çalışıyor ya da hiç uğraşmak istemiyor.

Sadece arka kapağı sökmek ve SSD veya RAM yükseltmesi yapmak ve yüzeysel olarak temizlik yapmak garantiyi bozmuyor. Ancak fanların bulundu bakır boruyu yani soğutucu bloğu sökmek cihazı garanti dışı bırakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…