sundaymorn
Centipat
- Makaleler
- 1
Laptopun anakartı sen gönderdiğinde sağlamdı neden bozuldu diyorlar şimdi ?
Niye olacak para koparmaya çalışıyorlar. Hadi diyelim ki anakart bozuldu o kadar para tutmasının imkanı yok. Bu resmen soygunculuktur.Laptopun anakartı sen gönderdiğinde sağlamdı neden bozuldu diyorlar şimdi ?
Merhaba arkadaşlar, laptop çok ısınıyor diye servise yollamıştım. Beni geri arayıp laptop anakarti bozuldu ve thermal modül açtığım için garanti dışı olduğunu söylediler. Sadece modül değişimi 3950 TL. Anakart ve modül değişiminin 45945TL olduğunu söylediler. Anakart daha sonra bozulursa garanti dışı davranacaklarini söylediler. Bana çok pahalı geldi. Sizce ne yapmalıyım? Sadece fan temizliği ve thermal macun değişimi mi istesem?
Bence hiçbir şey yapma çarşıda bir PC tamircisine götür 200 300e yaparlar tabii kazık yemeyi seviyorsan sen bilirsin.
Tüketici haklarına başvur. Bilgisayarın sen gönderdiğinde çalıştığını söyle. Sadece macun değişimi istediğini söyle. En azından sana çalışır teslim etmek zorundalar.
hocam soğutucu bloğu sökmek derken temizlemek amacıyla yapılan çıkartma işlemini kastediyorsunuz yada başka bişey mi? tüm laptoplarda garanti dışı bırakmıyor bu arada sormuştum çünkü servise; Asus ve Acer teknik servislerini danistigim zaman bana laptopun anakartini temizlemek veya yükseltmek amaçlı ile açıldığı zaman bir zarar verilmediği sürece garanti dışina çıkmadığını söylemişlerdi.....Tüm gaming laptoplarda soğutucu bloğu sökmek cihazı garanti dışı bırakıyor. Geçmiş olsun.
hocam cih*z TV adlı kanalda Acer garanti kapsamı ile alakalı güncel bir video vardı. onuda kullanın bence eğer davalık bir durum veya başka bişey gerekirse orda Acer teknin servisinin resmi yazısı ile yazılan yazılar da mevcut videoda....Hocam bakım termal macun değişimi fan temizliği yaparlarsa yaptırım 300 400TL Max. Yoksa geri isterim.
Bende anlamadım neden deyince de cevap vermediler. Bozup mu yolluyorlar ne
Bana böyle mesaj attılar bakım yapmiyorlarmis. Ssd ve Ram yükselmesi yaptığım için açmıştım içini.
Response By Email (Acer Support) (01/09/2023 12:08)
Değerli Müşterimiz,
Acer İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz elektronik posta mesajı için teşekkür ederiz.
Sadece thermal ve fan bakımı arızadan dolayı yapılamamaktadır. Cihaz servis dışında açıldığından garantiye girmemektedir.
Alırsanız Acer HP Casper almayın hocam HP aldım bıktım.
Hocam soğutucu bloğu sökmek derken temizlemek amacıyla yapılan çıkartma işlemini kastediyorsunuz ya da başka bir şey mi? Tüm laptoplarda garanti dışı bırakmıyor bu arada sormuştum çünkü servise; ASUS ve Acer teknik servislerini danistigim zaman bana laptopun anakartini temizlemek veya yükseltmek amaçlı ile açıldığı zaman bir zarar verilmediği sürece garanti dışina çıkmadığını söylemişlerdi...
Hocam cih*z TV adlı kanalda Acer garanti kapsamı ile alakalı güncel bir video vardı. Onu da kullanın bence eğer davalık bir durum veya başka bir şey gerekirse orada Acer teknin servisinin resmi yazısı ile yazılan yazılar da mevcut videoda...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.