Acer teknik servisi laptopu temizlememiş mi?

efe1212

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar dostlar. Elimdeki Acer Nitro 5 AN515-58-7687 model laptopumu aralık 2023 yılında satın aldım ve içini hiç açıp bir müdahalede bulunmadım. 2024 yılının aralık ayında neredeyse 1 yıl sonra teknik servise temizlik yapılması için gönderdim, cihazım servisten geldiğinde sıcaklık değerlerinde çok bir değişim olmadığını fark ettim. O zaman çok düşünmemiştim bu konuyu fakat bugün cihazımın içini açıp kontrol etme gereksiniminde bulundum ve ekteki görsellerle karşılaştım. Sizce bu toz ve kirlilik yaklaşık 4 ay gibi bir süre için normal mi yoksa serviste gerekli önem gösterilmemiş mi? Cihazım alındığı günden beri sabit ve temiz tozdan uzak bir ortamda kullanılıyor.

Dosya Ekleri

• fan1.jpg
    fan1.jpg
    208,7 KB · Görüntüleme: 41
  • fan2.jpg
    fan2.jpg
    208,3 KB · Görüntüleme: 38
  • kasa.jpg
    kasa.jpg
    182,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna doğru cevap verebileceğimizi sanmıyorum. Serviste temizlenmiş olabilir. Bilgisayar ortamında çalışma esnasında malesef toz topluyor ev ortamında bile. Ama kısa süreli bir tozlanma görüntüsü değil resimdeki.

Ben 4 yıl acer nitro kullandım hiçbir zaman içi böyle tozlanmadı. Anlamıyorum başkaları nasıl bu kadar kolay toz biriktiriyor bilgisayar içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı