Acer teknik servisi laptopu temizlememiş mi?

efe1212

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar dostlar. Elimdeki Acer Nitro 5 AN515-58-7687 model laptopumu aralık 2023 yılında satın aldım ve içini hiç açıp bir müdahalede bulunmadım. 2024 yılının aralık ayında neredeyse 1 yıl sonra teknik servise temizlik yapılması için gönderdim, cihazım servisten geldiğinde sıcaklık değerlerinde çok bir değişim olmadığını fark ettim. O zaman çok düşünmemiştim bu konuyu fakat bugün cihazımın içini açıp kontrol etme gereksiniminde bulundum ve ekteki görsellerle karşılaştım. Sizce bu toz ve kirlilik yaklaşık 4 ay gibi bir süre için normal mi yoksa serviste gerekli önem gösterilmemiş mi? Cihazım alındığı günden beri sabit ve temiz tozdan uzak bir ortamda kullanılıyor.

Dosya Ekleri

• fan1.jpg
    fan1.jpg
    208,7 KB · Görüntüleme: 41
  • fan2.jpg
    fan2.jpg
    208,3 KB · Görüntüleme: 38
  • kasa.jpg
    kasa.jpg
    182,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna doğru cevap verebileceğimizi sanmıyorum. Serviste temizlenmiş olabilir. Bilgisayar ortamında çalışma esnasında malesef toz topluyor ev ortamında bile. Ama kısa süreli bir tozlanma görüntüsü değil resimdeki.

Ben 4 yıl acer nitro kullandım hiçbir zaman içi böyle tozlanmadı. Anlamıyorum başkaları nasıl bu kadar kolay toz biriktiriyor bilgisayar içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı