Acer TravelMate P2 (TMP215) i5-1235U alınır mı?

WhatsTheMatter

Kilopat
Beklentilerim:
-Oyun oynamayacağım
-İşlemci 12. nesil ve Intel, ben AMD istemiyorum, tam benlik.
-Ekranı çok iyi olmalı, gözümü yormamalı, ki bunda IPS varmış
-Kasası sağlam ve dayanıklı olmalı bu "Askeri düzey (MIL-STD-810H) dayanıklılık" diyor.

Şu an indirimde görünüyor zaten ve cihazın her şeyi bana uygun. Ama yine de size sormak istedim. Alayım mı, almayayım mı?

cevap lazım arkadaşlar.

Son düzenleme:
ben aldım yalan yok özellik olara iyi işte parmak izi touchpad ekran kalitesi klavye ışığı falan ama eksileride çok tabi fiyat işte, klavye kalitesiz tab tuşu koptu söküp taktım. kırılmış ama tırnağı, yapı olarak kalitesiz. askeri düzey dayanıklılık hikaye içini 2 defa açtım 1 ram 1 ssd upgrade için içi hiç te öyle dayanıklı değil bi kere pil sabit değil vidalı geçmeli bile değil. videolarını izlersen anlarsın. lenovonun giriş dandik laptopları daha iyidir. gerçi onlarda esniyor yamuluyor. ama tabi fiyat olarak iyi ekranı klavye ışığı vs olarak hoparlörler baştan iptal zaten. ısı sorunu mevcut. ekranı ips ama çok kaliteli bir panel yok. bunun 13 inç olanı mı 14 olanı mı ne var 30 gün iade vardı ama uğraşmak istemedim o ufak olanı daha kalite sanırım p4 modeli onu alabilirsin. kasası sağlam değil tekrardan.

@nodeca bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Laptop almaktan vazgeçtiydim zaten. Ama alacak olsam ikinci el sağlam bir thinkpad alırdım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…