Acer V 17 Nitro Black Edition Kasma Sorunu

Sqortlee

Hectopat
Daha fazla  
Özellikler:
  • 2 GB NVIDIA GeForce GTX 960M ekran kartı
  • 8GB RAM
  • 1 TB HDD
  • i5 işlemci
  • 17.3 inç ekran
Acer Aspire VN7-791G laptop kullanıyorum. Performans sorunu ile ilgili problem yaşıyorum. Bilgisayarı alalı 2 ay gibi bir süre oldu. Her hangi bir hasara uğramadı. Açılışta, internette gezerken çok ciddi kasmalar mevcut. League of Legends oynarkende 5-15 FPS alıyorum. Oyun içi ayarlarında grafiksel özellikleri en düşük seviyeye getirmem bile çözüm olmadı. Yardımıcı olabilecek birileri varsa rica ediyorum bir çözüm yolu sunsunlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için laptopu ekran kartına geçiriyor musun öncelikli olarak buna bak. Normal kullanımda kasması ise bir virüs olabilir. Normal kullanımda ve oyun içi kullanımda RAM disk işlemci kullanımlarına bak. Disk kullanımı fazla ise yüksek ihtimal virüs olabilir. Çözüm olmaz ise burada paylaş yine başka şeyler düşünürüz ama dediğim değerlere mutlaka bak. Son olarak imkanın varsa kesinlikle SSD al.

Teşekkür ederim söylediklerin için. Bilgisayarı güç tasarrufunda kullandığım için kasmalar meydana geliyormuş. Şimdi düzelttim. Bu yani laptoplarda SSD yi nasıl kullanacağım bir bilgin var mı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı