Acer V Nitro 17

Evet gerçekten ucuza iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Acer bu ürüne değer veriyor. BIOS güncellemesi çıkartmış şuan onu kurdum 1.10 versiyona yükseltildi. Wi-fi içinde bir yama çıkartmış ama pek işe yaradığını söyleyemem

Arkadaşlar bu bilgisayara eğer SSD alacaksanız Samsung 850 Evo M2 sata modelini öneririm. 120 Gb lık versiyonunu bilgisayara taktım ve muazzam bir şekilde bilgisayar gücünü gösteriyor.

Üstadım merhaba. Bende bu bilgisayarın i7 olan modelini düşünüyordum fakat msata girişi yok dediler. Siz nasıl taktınız video atma şansınız var mı?

M2 sata girişi mevcut. Video olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada nasıl takıldığını anlatılmış.

efe900 bendede acer v17 nitro black edition var bir sorunum var bu bilgisayar hakkında yardımcı olur musun

Bende şuanda bu modeli kullanıyorum , çokta memnunum . Şuanda fiyatı yükseldi fakat zamanında 2.500TL'e göre çok iyi bir cihazdı

Merhaba Bende acer v7 nitro 791 78M4 aldım. Şuan şimdi geldi
Size Sorularım var
*Sarj a koydum sarj ışığı kırmızı yanıp sönüyor. Normalmi
*Kaç Saat sarj etmeliyim.
Teşekkürler.

Furkan bu modelin bataryasını çıkartmak gibi bir imkanın yok , ben aldıgımdan beri hep prize takılı kullanıyorum bir sorunda yaşamadım .
Pil %100 oldugunda sistem tarafından devreden çıkarılıyor ve direk prizden akım alıyor bilgisayar .

Bilgisayarın hayırlı olsun şimdiden İşlemci güç yönetiminden max işlemciyi kısmayı unutma ısınmasın çok

bende ekran kartı sorunu var bilgisayarım gtx 860 m i değilde intel ekran kartını felan kullanıyo oyunlarda nvidia çlaışmayı durdurdu hatası geliyo ne yapablirim

Denetim masasından grafik sürücüsünü sil , geforce.com'dan 355.98 driverini indir gtx860m'in bir sorun kalmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…