Bütçeniz doğrultusunda, 1080P ideal olur fakat 2K daha iyi (bütçe zorlanırsa) olacaktır.
Acer VG272UP modelinin kullandığı panel, LG 27GL850-B veya Viewsonic VX2758-2KP-MHD modeli ile aynı olduğunu hatırlıyorum fakat OSD menüsü veya yazılım tarafında ne kadar iyidir pek bilemiyorum (VG272UP modelini daha önce araştırmıştım, standı haricinde pekte sıkıntısının olmadığını hatırlıyorum; IPS Glow sorunu için Reddit'e bakınız).
MAG274R2 (Kullandığım model MAG274R) model monitörü, kozmetik açısından veya renk gamutu dolayısıyla güzel buluyorum fakat MSI firmasının monitörlerde engelleyemediği (panel üreticilerinden de kaynaklanıyor olabilir), ölü piksel veya sıkışmış pikselsiz bir
modeline denk gelemedim; pikseli dert etmezseniz, göze hitap eden modellerden biridir diyebilirim.
Bütçeniz dışında, LG 27GL850-B (Standı hoş gelmiyor fakat paneli bir o kadar iyi...Siyahları grimsi vermesinin dışında sorunu yok.) veya MAG274QRF (Tasarım veya profesyonel alanda kullanılıyor. Renk gamutu veya sRGB skalası geniş olduğundan dolayı renk cümbüşü yaşatacak bir monitör. Kötü yanı ise, renklerin gereğinden fazla doygun gelmesi olabilir) öneriyorum.