Acer VN7 V91G vs Acer VN7 571G

Linklere giriş yapamıyorum ama Acer üretiyorsa o cihaz alınmaz. :) Net bütçeniz nedir?
Acer' ın çoğu modeli sorunlu olabilir ama aralarında aynı donanıma sahip diğer firmaların laptopları 90 derecede çalışırken 80' i bile görmeyen modellerde mevcut. Her firmanın sorunlu ürünü vardır.

Orada yazılan rakam yanlış. 1600 mhz hızıyla çalışan DDR3 bellekler var. Ben Acer'i tavsiye etmiyorum. Şuan kullandığım bilgisayar senin gönderdiğin linkteki i5 GTX 860M olan modeli. Bilgisayarın IPS ekranından ışık sızması mevcut. Üzerindeki HDD 5400 rpm. Yavaş olduğu için SSD alıp taktım. Klavyesinde Q+sağ ok tuşu aynı anda basmıyor. Wi-fi çekim gücü vasat. Bilindik markalardan şaşma derim. Keşke 1000 TL daha fazla verip MSI alsaymışım dedim.

daha almadımda kardeş bütcem bunu bile zorluyo.sen hangisini tavsiye edersin gtx950m olanı mı yoksa gtx860m olanı mı

o markaların bu gibi özelliklerindeki laptoplar bütçemi çok aşıyo internetten ailem izin vermiyor.bilgin varsa bu ikisinden hangisini önerirsin?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı