Acer XB271HUAbmiprz Alınır Mı?

Bu videoda IPS denilmiş de. Amazon müşteri hizmetleriyle konuştum şimdi. TN panel dedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TN panel ama G-Sync var ve adamdır. Ek olarak gerçek 8 bit, 27" bir model olması yine tatlısı olur işin. 24" olarak DELL S2417DG'nin en son revizyonlu sürümünü almak yine mantıklı.
Modelin başında "A" olan TN panel anladım kadarıyla. "A" olmayan IPS fakat hiçbir yerde bulamadım. Monitör konusundaki bilgilerinize güvenerek birkaç cümle alabilir miyim? :D

Bulsanız bile AHVA olanının fiyatı uçuktur muhtemelen.
G-Sync yok ama 144Hz tazeleme hızı varken yırtılma olacağını pek sanmıyorum

Yok baya baya olur. Ekran kartı 1080 Ti. 144 FPS üzerini pek çok oyunda görebilir ki zaten G-Sync'nin tek olayı yırtılmayı engellemesi değil.

Son düzenleme:
TN panel ama G-Sync var ve adamdır. Ek olarak gerçek 8 bit, 27" bir model olması yine tatlısı olur işin. 24" olarak DELL S2417DG'nin en son revizyonlu sürümünü almak yine mantıklı.

Bulsanız bile AHVA olanının fiyatı uçuktur muhtemelen.

Yok baya baya olur. Ekran kartı 1080 Ti. 144 FPS üzerini pek çok oyunda görebilir ki zaten G-Sync'nin tek olayı yırtılmayı engellemesi değil.
Gerçek 8 bit olduğunu nasıl anladınız?
Bir bilgi göremedim ama harici güç kaynağı mı var bunda?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı