Acer XB271HUAbmiprz Alınır Mı?

Daha önceden DELL S2417DG modelini de savunmuştum hatırlarsanız. Hatta AOC'nin bir modelini almayı düşünüyordunuz ama onun yerine bunu önermiştim. Adaptörün dışarıda veya içeride olması aman aman bir şey farkettirmez. Isınma ihtimali daha yüksek olan modellerde dışarıya alınıyor genelde. Yine de bakayım.

Edit: şimdi baktım ve monitörün dışında adaptör göremedim. Pek çok modelde olduğu gibi bunda da içeridedir.
Evet, monitör konusunda çok öneri istedim color banding olayından dolayı. Açıkçası almışken 17 inç almak istiyorum. Şu an halihazırda 24 inç kullanıyorum.
Adaptör konusunda da bir sıkıntı yoksa o zaman bunu alırım.

Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı
Dell S2716DG 27" 1ms (HDMI+Display) QHD G-Sync Oyuncu Fiyatı

Modelleri hala satışta. Ancak kronik sorunlu bir seri olduğunu biliyoruz. Son durum nedir bilgim yok. Risk alıp denemek isterseniz alabilirsiniz. Ben bu riske girmem.

TN panel olarak Asus PG278QR ve IPS olup bir ara benimde kullandığım Asus PG279Q modeli herkesin almak istediği iki modeldi.
Fiyatlar sağolsun bizleri alternatif ürünlere yönlendiriyor.

Konuda bahsedilen ürünün bilgi kaynağına buradan da bakabilirsiniz. Alınacak bir ürün olabilir ama fiyatı biraz daha ucuz olması lazım benim gözümde.
Acer XB271HUAbmiprz Monitör
S2716DG modeli için zamanında Hepsiburada ile konuşmuştum. A08 revizyonu gönderiyorlarmış. Ama risk almak istemiyorum artık. PG278QR benim de baktığım bir modeldi fakat fiyatı yüzünden maalesef rafa kaldırdım.

Özet geçicek olursak; eğer bu monitör 8700K ve 1080 Ti ile beni tatmin edecekse ayriyetten kronik bir sorunu yoksa Ocak başında bunu alayım.

Bu ürün TN panel, bildiğim kadarı ile buna benzer IPS panel olanı 4K 60Hz. 60Hz bu fiyata göre kötü bir yenileme hızı. Öte yandan yine de ürün 8700K ve 1080Ti'lı bir sistemde sizi bence tatmin edecektir. Bana kalırsa alınabilir.

Son düzenleme:
Amazon.com.tr stoklarına gelmesini beklediğim için hala alamadım. Alınca bilgi verilecektir.

Tasarruf etmek istersen Gsync ile sıkıntı çıkarmayan Freesync modelleri araştırabilirsin. Artık Freesync monitörlerde Gsync açılabiliyor. Aşağıdaki tablodaki özellikleri göz önüne al ama.

9f3de187-45ff-4e8f-8dd4-008659428553.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı