Acer yetkili servisi 34 bin masraf çıkardı

Careta

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 S0023NT RTX 4060 8 GB Ryzen 5 7640hs 2x8 ddr5 5600 mhz 512 ssd
Meslek
Yazılım Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi
RAM
16 GB DDR4 Skynix
Ekran kartı
GTX 1650 Ti
İşlemci
İ5 10300H
Yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarımın tepki göstermediği ile ilgili bir problemi sizlerle paylaşmıştım. Bilgisayarı yetkili servise gönderdim ve bugün beni aradılar. Bilgisayarın anakartına bağlı şarj soketinin kısa devre yaptığını ve 34 bin TL masraf ile anakartın tamamen değişmesi gerektiğini söylediler. Bahsettiğim servis SMS infocomm ümraniyede bulunuyor bilenler belki vardır. Anakart üzerinde GTX1650 Ti ve Intel i5 10300H bulunuyordu. Aynısı yok ama muadili sayılabilecek yeni Acer Nitro 5 modelleri 15 bin TL'den başlıyor bu yüzden bu fiyatı da vermek istemiyorum. Ki aynı anakarttan bulmanın zor olduğunu da biliyorum ama illa değişmesi mi gerekiyor soketi yeni soket ile lehim yardımıyla değiştirmek mümkün değil mi yani? Hem benim bildiğim bir kısa devre varsa yeni nesil bilgisayarlar gücü keserek diğer bileşenlerin de etkilenmesini önlüyor. İstanbul'dan arkadaşım var. Varsa bildiğiniz anakart tamiri yapan bilgisayar tamircisi yazarsanız sevinirim. Anadolu yakasında arkadaşım oturuyor ona söylerim o orada bekler.

Bu 34 Bin TL yi size ödetmeye zorlarlar ise kesinlikle ödemeyin, tüketici mahkemelerine başvurun.

Evet o fiyatı vereceğime i7 li bir sistem alırım

Bu 34 Bin TL yi size ödetmeye zorlarlar ise kesinlikle ödemeyin, tüketici mahkemelerine başvurun.
Zorlamıyorlar bunu öderseniz anakart değişimini yaparız diyorlar bende sizi sonra ararım dedim.

Evet o fiyatı vereceğime i7 li bir sistem alırım

Zorlamıyorlar bunu öderseniz anakart değişimini yaparız diyorlar bende sizi sonra ararım dedim.
Teknik serviste tamir ettirmeyin o zaman, güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…