Acı bağımlılığından kurtulma

Kesin çözüm diyorsan Carolina Reaper adlı bir biber var. Bu biber dünyanın en acı biberi. Bundan bir tane ağzına atacaksın ölmüşten betere döneceksin. Tabi bunu çıkartması da var. Kaba olacak ama kıçından kan çıkacak kan. Bir daha acı biber yemeyi geç yanından bile geçemeyeceksin. Kısacası acıya, acıyla karşılık vereceksin.

Eğer sizi üzdüysem, çok özür dilerim. Kusura bakmayın. 18 Ocak ayağımın kırılması, beni çok kötü etkiledi. Şu an iyiyim ama psikolojik olarak çökertti. 1, 5 ay yürüyemedim. Herkesin farklı farklı sıkıntıları var.
Yok hocam sorun yok. Allah şifa versin. Bu sıralar birini kaybettim. Sevdiğim kızla ilişkimiz bitti. Anlaşamadık ayrıldık ondan. Allah şifa versin hocam ayağınıza.

Yok hocam sorun yok. Allah şifa versin. Bu sıralar birini kaybettim. Sevdiğim kızla ilişkimiz bitti. Anlaşamadık ayrıldık ondan. Allah şifa versin hocam ayağınıza.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Allah razı olsun, sağ olun; çok iyisiniz. Sevdiğiniz birisiyle ayrılmak, çok kötü bir şeydir. Üzülmeyin lütfen. Acınıza tuz bastım. Çok özür dilerim. Üzdüm sizi. :(

Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Allah razı olsun, sağ olun; çok iyisiniz. Sevdiğiniz birisiyle ayrılmak, çok kötü bir şeydir. Üzülmeyin lütfen. Acınıza tuz bastım. Çok özür dilerim. Üzdüm sizi. :(

Hocam Allah korusun yaşıyorda. Anlaşamadık ayrıldık o anlamda dedim çok şükür yaşıyor.

Hocam Allah korusun yaşıyorda. Anlaşamadık ayrıldık o anlamda dedim çok şükür yaşıyor.
Birisini kaybettim diye yazınca siz. Kusura bakmayın, yanlış anladım ben. Allah korusun, Allah hepimize sağlık ve mutluluk-huzur versin. Allah hayırlı uzun ömürler versin. Kafam başka yere gitti. O zamanlar ayağımın kırıldığı zaman yani, babamın dayısı ölmüştü. Aklım oraya gitti. Kusura bakmayın tekrar. Belki tekrar biraraya gelirsiniz. Üzülmeyin. Barışırsınız.

Birisini kaybettim diye yazınca siz. Kusura bakmayın, yanlış anladım ben. Allah korusun, Allah hepimize sağlık ve mutluluk-huzur versin. Allah hayırlı uzun ömürler versin. Kafam başka yere gitti. O zamanlar ayağımın kırıldığı zaman yani, babamın dayısı ölmüştü. Aklım oraya gitti. Kusura bakmayın tekrar. Belki tekrar biraraya gelirsiniz. Üzülmeyin. Barışırsınız.

İnşallah hocam Allah rahmet eylesin dayınızada. Geri kalanlara can sağlığı uzun ömür arzuluyorum Allah'dan. İyi forumlar hocam. Allah'a emanet olun.

İnşallah hocam Allah rahmet eylesin dayınızada. Geri kalanlara can sağlığı uzun ömür arzuluyorum Allah'dan. İyi forumlar hocam. Allah'a emanet olun.
Allah razı olsun, sağ olun. Amin. Sizlere de inşallah. Sizin mutlu olmanızı istiyorum. Her zaman mutlu olun. Sizin gibi iyi insanla tanıştığıma çok mutlu oldum. İnşallah başka konuda görüşmek üzere. Allah'a emanet olun sizde. Kendinize iyi bakın. :) :) İyi forumlar...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı