X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2025 #1 Fiat Uno aracıma spor hava filtresi taktırmak istiyorum ama bunu ruhsata işletiyor muyuz, cezası var mı? Bilgisi olan söylerse sevinirim.
Fiat Uno aracıma spor hava filtresi taktırmak istiyorum ama bunu ruhsata işletiyor muyuz, cezası var mı? Bilgisi olan söylerse sevinirim.
Plushtrap Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #2 xBN dedi: Fiat Uno aracıma spor hava filtresi taktırmak istiyorum ama bunu ruhsata işletiyor muyuz, cezası var mı? Bilgisi olan söylerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ruhsata işletmene gerek yok ve cezasıda yok.
xBN dedi: Fiat Uno aracıma spor hava filtresi taktırmak istiyorum ama bunu ruhsata işletiyor muyuz, cezası var mı? Bilgisi olan söylerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ruhsata işletmene gerek yok ve cezasıda yok.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2025 #3 Plushtrap dedi: Ruhsata işletmene gerek yok ve cezasıda yok. Genişletmek için tıkla... Google da yazıyor 6500 küsur. O kafamı karıştırıyor.
Plushtrap dedi: Ruhsata işletmene gerek yok ve cezasıda yok. Genişletmek için tıkla... Google da yazıyor 6500 küsur. O kafamı karıştırıyor.
Plushtrap Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #4 xBN dedi: Google da yazıyor 6500 küsur. O kafamı karıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden yasaldı ama şimdi cezası olmuş
xBN dedi: Google da yazıyor 6500 küsur. O kafamı karıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden yasaldı ama şimdi cezası olmuş