Çözüldü Açık lise derslerine nasıl çalışılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Say Bi

Decapat
Arkadaşlar 5 dönemdir açık lisedeyim bir çok kez sınavları kaçırdım ve 2 kez okul değiştirdiğim için çok düşük krediden başladım size bir kaç soru soracağım.

1 - 94 Kredim var en kısa ne kadar sürede mezun olurum?
2 - Derslerin hiçbirisini tam anlamıyla bilmiyorum nereden çalışabilirim?
3 - Düzgün bir ders bilgi seviyesine ulaşmam ortalama ne kadar sürer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
94 kredim var. En kısa ne kadar sürede mezun olurum?

18 yaş ve üzeri öğrenci misiniz? Eğer 18 yaş ve üzeri öğrenciyseniz ve 2023/1 kayıt dönemi öncesinden kayıt olduysanız zorunlu dönem sayınız 5. Tüm zorunlu dersleri vererek yaklaşık 1-2.5 yıl arasında mezun olabilirsiniz.

Derslerin hiçbirisini tam anlamıyla bilmiyorum. Nereden çalışabilirim?

Açık Lise TV YouTube kanalına bakabilirsiniz. -Reklam değildir.- Aylık abonelik sistemleri vardı diye hatırlıyorum, belki size yardımcı olabilir.

Düzgün bir ders bilgi seviyesine ulaşmam, ortalama ne kadar sürer?

Açık lise sınavları o kadar zor değil, gözünüzde büyütmeyin.
94 kredim var. En kısa ne kadar sürede mezun olurum?

18 yaş ve üzeri öğrenci misiniz? Eğer 18 yaş ve üzeri öğrenciyseniz ve 2023/1 kayıt dönemi öncesinden kayıt olduysanız zorunlu dönem sayınız 5. Tüm zorunlu dersleri vererek yaklaşık 1-2.5 yıl arasında mezun olabilirsiniz.

Derslerin hiçbirisini tam anlamıyla bilmiyorum. Nereden çalışabilirim?

Açık Lise TV YouTube kanalına bakabilirsiniz. -Reklam değildir.- Aylık abonelik sistemleri vardı diye hatırlıyorum, belki size yardımcı olabilir.

Düzgün bir ders bilgi seviyesine ulaşmam, ortalama ne kadar sürer?

Çözüm
18 yaş ve üzeri öğrenci misiniz? Eğer 18 yaş ve üzeri öğrenciyseniz ve 2023/1 kayıt dönemi öncesinden kayıt olduysanız zorunlu dönem sayınız 5. tüm zorunlu dersleri vererek yaklaşık 1-2.5 yıl arasında mezun olabilirsiniz.

Açık lise TV YouTube kanalına bakabilirsiniz. -reklam değildir.- aylık abonelik sistemleri vardı diye hatırlıyorum, belki size yardımcı olabilir.

Hocam 17 yaşındayım 2022 kayıtlıyım. Sınavları düzgün bir şekilde verebilirsem haziran sınavlarında sınavlarım bitmiş oluyor fakat Eylül doğumluyum mezun olabiliyor muyum?

Kanalı YouTube'da görmüştüm biraz göz attım sağ olun.

O konuda da biraz kendimi rahatlattım aldığımız puan geçer not olduğu sürece dersin kredisini alıyormuşuz puan sanırım sadece diploma notumuzu etkiliyor.

@Say Bi, şimdi Temmuz ayında 18 yaşından gün almış olursanız 3. dönem sınavına girebilirsiniz, engel değil. Geçer not 50, geçer not aldığınız sürece sorun yok. Mezuniyette sorun oluşturmaz da OBP için sorun oluşturur.

@Say Bi, şimdi temmuz ayında 18 yaşından gün almış olursanız 3. dönem sınavına girebilirsiniz, engel değil. Geçer not 50, geçer not aldığınız sürece sorun yok. Mezuniyette sorun oluşturmaz da OBP için sorun oluşturur.

Hocama geçen bu dönem 17 yaşlara da yaptılar 3 dönem sınav sanırım ben 3 dönem girdim diye hatırlıyorum. Diğer bilgiler içinde teşekkür ederim.

Geri
Yukarı