Çözüldü Açık lise kalan zorunlu ders sayım 8

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

497450

Hectopat
Arkadaşlar bu sene açık liseye geçtim, son sınıfım ders seçimlerinde sadece 4 ders seçmişim şu an kalan zorunlu ders sayım 8 açık lise olayını pek anlamadım şu an bayağı gerginim mezun olamayacak mıyım şimdi? Yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kredi sayın 170 üzerindeyse problem olmaz. İki dönemde de 4'er olmak üzere zorunlu dersleri verirsin. 170 kredi ve üzeri, zorunlu dersin de kalmamalı.
Kredi sayın 170 üzerindeyse problem olmaz. İki dönemde de 4'er olmak üzere zorunlu dersleri verirsin. 170 kredi ve üzeri, zorunlu dersin de kalmamalı.

Çözüm
@497450, geç cevap için üzgünüm. Bu dönem seçtiğin zorunlu dersleri verirsen o kadar düşecek, kredi yönünden bir problem gördüğüm kadarıyla yok. Zorunlu dersleri ver, yeter.

@497450, rica ederim. Aklına takılan başka bir soru olursa konu aç, beni etiketle.

@497450, rica ederim. Aklına takılan başka bir soru olursa konu aç, beni etiketle.
hocam sorum olacak size ben açık öğretim lisesi kaydımı yaptırdım 11.sınıfta sınıfta kaldım ve açığa geçtim şuan 122 kredim var ilk dönem sınavlara girdim fakat 1. dönemin 2.sınavlarında kayıt yenilemek gerekiyormuş ben yaptırmayı unuttum sizce önümüzdeki sene mezun olabilirmiyim yani birdahaki sene yksye girebilir miyim altada görseli koyuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Dosya Ekleri

• açık öğretim.PNG
    açık öğretim.PNG
    23,7 KB · Görüntüleme: 79

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı