Açık lise mi, fen lisesi mi?

Öncelikle herkese merhaba diyorum. Ben 8. sınıfım LGS'ye hazırlanıyorum ve biraz karasız kaldım. Açık mı okusam yoksa normal lise mi? Bu arada derslerim kötü değil, kapasitem var. Temelim de iyi ama bende çalışma arzusu yok.

Bu kapasiteyi boşa harcamanız çok yazık olur hocam en iyisinden bir fen lisesine gidin derim.

Ben üniversite sınavına çalışacağım diğerleri önemli değil derseniz açık liseyi tercih edebilirsiniz. Ama sosyal hayatınız pek olmaz. Bu arada Fen lisesi ile açık lisenin farkı derse giriyor olmanız. Açık lise okuyup İTÜ'de YTÜ'de mühendislik kazanan çok arkadaşım var. Azminize bağlı.

Hocam ben açık lise de okuyordum 9. sınıftan beri bu sınavda diplomamı aldım 3.5 yılda liseyi bitirdim. Bundan 5 ay önce bir kuruma gittim üniversite hazırlık için liseyi okula gitmediğim için pişmanım şu an 50 net yapıyorum TYT size tavsiyem örgün okuyun yoksa ileride kafanızı duvarlara vurursunuz.

Herkesin önerileri için çok teşekkürler büyük ihtimalle çalışıp fen lisesine giderim inşallah dualarınızı eksik etmeyin iyi günler.

8. Sınıfta fen lisesi için deli gibi çalışan arkadaşlarım şu an keşke Fen Lisesi kazanmasaydim diyorlar. Zorlanıyorlarmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı