indigonigh
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, sayalım: Lise başından beri açıktan okuyorum, bu sene de öyle olacak. Sınavlarım Online olduğu için açık lisede kuzenlerim sınavlarıma hep ben girdim. 9. ve 10. sınıfta hep yattım, o yüzden hiçbir şey bilmiyordum. 11. sınıf mayıs'ta sıfırdan matematiğe başladım, dört işlemden. Şu an 345 kitabına geçtim, ondan önce matematiğin ilaçı ve Antrenmanlarla Matematik'i bitirmiştim. Aynı zamanda geometri ve problemleri de beraber yürütüyorum. Sadece dershaneye gidiyorum, dershanede haftada 3-4 saat bireysel ders alma olanağım var. Amacım yaz sonuna kadar TYT matematiği çok iyi oturtup 30 net bandına çıkacak şekilde ilerlemek, daha sonra eylül sonuna kadar TYT fenini bitirmek (yetişirse). AYT'ye sıfırdan Ekim'de başlasam yetişir mi? Okula gitmiyorum zaten, sadece dershane. 11. sınıf konularını hiç anlamadım, dershanede bu sene temel olmadığı için onu da söyleyeyim. Realistik olun, günde 4 saat verimli çalışabiliyorum, en fazla 8 saati bulur çalışma sürem. Başladığım zaman AYT'ye öncelik vereceğim dersler ne olsun? Lütfen tavsiye verin.