Açık lise sınav sonuçları açıklanmadı!

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Merhaba iyi geceler herkese.

Bugün 21 Nisan itibariyle açık lise sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyordu. En azından sınav zamanı verilen resmi haber buydu.

Geçen sınavlarda açık lise sınavları açıklanmadan birkaç gün önce başarılı olduğumuz derslerin kredisi "kredi bilgisi" sayfasına eklenir, bir kaç gün sonra sınav sonuçları açıklandı. Yani en azından sonuçlardan birkaç gün önce kafamızda bir fikir oluşurdu.

Ancak bugün sınav sonucu günü olmasına rağmen bırakın sonuçları krediler bile yüklenmemiş. Bu durumda benim tahminimce sınav sonuçları henüz hazır değil, bir kaç gün içinde açıklanır diye düşünüyorum.

Çok dert etmeye gerek yok, illa ki bu hafta içinde açıklanacaktır.

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Aslında evet çok aciliyeti yok ama ben de sabahtan beri sabırsızlıkla bekliyordum. Nedense yarın açıklanır gibi hissediyorum yani umarım.

Merhaba iyi geceler herkese.

Bugün 21 Nisan itibariyle açık lise sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyordu. En azından sınav zamanı verilen resmi haber buydu.

Geçen sınavlarda açık lise sınavları açıklanmadan birkaç gün önce başarılı olduğumuz derslerin kredisi "kredi bilgisi" sayfasına eklenir, bir kaç gün sonra sınav sonuçları açıklandı. Yani en azından sonuçlardan birkaç gün önce kafamızda bir fikir oluşurdu.

Ancak bugün sınav sonucu günü olmasına rağmen bırakın sonuçları krediler bile yüklenmemiş. Bu durumda benim tahminimce sınav sonuçları henüz hazır değil, bir kaç gün içinde açıklanır diye düşünüyorum.

Çok dert etmeye gerek yok, illa ki bu hafta içinde açıklanacaktır.

demin baktım geçmişim valla liseyi hepinize başarılar.

Yoğunluğa göre açıklama zamanı 1-2 gün geç olabilir, bu kadar dert etmeye gerek yok. :D Şimdi sonuçların açıklanmış olması lazım. Kontrol edebilirsiniz.

Yoğunluğa göre açıklama zamanı 1-2 gün geç olabilir, bu kadar dert etmeye gerek yok. :D Şimdi sonuçların açıklanmış olması lazım. Kontrol edebilirsiniz.

Dün açıklandı hocam, evet dediğiniz gibi aceleye gerek yok tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı