Sanırım 2. Dönem kayıt olacağım için Aralık sınavlarına giremeyeceğim bu nasıl etki eder?Sistem değişmediyse bildiğim kadarıyla belli tarihlerde sınava giriyorsun belli bir puan ( kredi de diyorlar ona tam bilmiyorum ) sınavlardan puan topluyorsun diploma almak için 3 dönem olması da bu puanı daha hızlı toplamak için yıl içerisinde 3 dönem sınav yapılıyor diye biliyorum.
Acık liseye neden geçmek istiyorsunuz ki 1 dönem için 12. sınıfsınız galiba..Sanırım 2. Dönem kayıt olacağım için Aralık sınavlarına giremeyeceğim bu
11. Sınıfım ameliyat nedeniyle evde kalıyorum devamsızlık da bitti o yüzden 1 sene tekrar etmek yerine açıktan devam etmek istedimAcık liseye neden geçmek istiyorsunuz ki 1 dönem için 12. sınıfsınız galiba..
Geçmiş olsun diliyorum öncelikle Çok detaylı bilmiyorum açık lise sistemi nasıl isliyor yetkililerle konuşmak lazım buradan ne desem yalan olur.11. Sınıfım ameliyat nedeniyle evde kalıyorum devamsızlık da bitti o yüzden 1 sene tekrar etmek yerine açıktan devam etmek istedim
Geçmiş olsun diliyorum öncelikle Çok detaylı bilmiyorum açık lise sistemi nasıl isliyor yetkililerle konuşmak lazım buradan ne desem yalan olur.
TesekkurlerGeçmiş olsun diliyorum öncelikle Çok detaylı bilmiyorum açık lise sistemi nasıl isliyor yetkililerle konuşmak lazım buradan ne desem yalan olur.![]()
Aynı durumdayım dostum benimde hastalıklarım var ama ameliyat olmadım devamsızlığım henüz dolmadı ama dolacak diye aşırı rahatsız ediyor beni dertleşmek istersen yaz bana konuşalım 2.dönem bende geçmek istiyorum açığa11. Sınıfım ameliyat nedeniyle evde kalıyorum devamsızlık da bitti o yüzden 1 sene tekrar etmek yerine açıktan devam etmek istedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.