Açık lise sınavları nasıl olur?

Thege

Femtopat
Daha fazla  
2. dönem açık liseye geçeceğim. Sınav sistemi nasıl işliyor, neden 3 dönem?

Dosya Ekleri

• IMG_20241112_224601.jpg
    IMG_20241112_224601.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 99
Sistem değişmediyse bildiğim kadarıyla belli tarihlerde sınava giriyorsun belli bir puan ( kredi de diyorlar ona tam bilmiyorum ) sınavlardan puan topluyorsun diploma almak için 3 dönem olması da bu puanı daha hızlı toplamak için yıl içerisinde 3 dönem sınav yapılıyor diye biliyorum.

Sistem değişmediyse bildiğim kadarıyla belli tarihlerde sınava giriyorsun belli bir puan ( kredi de diyorlar ona tam bilmiyorum ) sınavlardan puan topluyorsun diploma almak için 3 dönem olması da bu puanı daha hızlı toplamak için yıl içerisinde 3 dönem sınav yapılıyor diye biliyorum.
Sanırım 2. Dönem kayıt olacağım için Aralık sınavlarına giremeyeceğim bu nasıl etki eder?

11. Sınıfım ameliyat nedeniyle evde kalıyorum devamsızlık da bitti o yüzden 1 sene tekrar etmek yerine açıktan devam etmek istedim
Geçmiş olsun diliyorum öncelikle Çok detaylı bilmiyorum açık lise sistemi nasıl isliyor yetkililerle konuşmak lazım buradan ne desem yalan olur. 🤗

Geçmiş olsun diliyorum öncelikle Çok detaylı bilmiyorum açık lise sistemi nasıl isliyor yetkililerle konuşmak lazım buradan ne desem yalan olur.

Geçmiş olsun diliyorum öncelikle Çok detaylı bilmiyorum açık lise sistemi nasıl isliyor yetkililerle konuşmak lazım buradan ne desem yalan olur. 🤗
Tesekkurler

11. Sınıfım ameliyat nedeniyle evde kalıyorum devamsızlık da bitti o yüzden 1 sene tekrar etmek yerine açıktan devam etmek istedim
Aynı durumdayım dostum benimde hastalıklarım var ama ameliyat olmadım devamsızlığım henüz dolmadı ama dolacak diye aşırı rahatsız ediyor beni dertleşmek istersen yaz bana konuşalım 2.dönem bende geçmek istiyorum açığa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı