Açık Lise'de her dönem yeni ders eklenir mi?

kurtcobain1

Decipat
Daha fazla  
Geçen hafta açığa geçtim. Kalan derslerim bunlarmış. Bu derslere yeni dönemde matematik, fizik gibi yeni dersler eklenir mi? Bir de matematik gibi sayısal dersler neden yok onu anlamadım? @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam siz bir bakar mısınız?

Bir de en erken 2025 Aralık'ta mezun olacağım diye biliyorum. Kalan derslerin dönemleri dolayısıyla (her dönem bir dersin 1 sınavına girebiliyoruz) doğru mudur?

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-14_170829482.png
    resim_2024-09-14_170829482.png
    49,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu derslere yeni dönemde matematik, fizik gibi yeni dersler eklenir mi? Bir de matematik gibi sayısal dersler neden yok onu anlamadım?
Seçmeli olarak seçebilirsin. O dersler düz, alansız lisede yok. Malum 11. sınıfsın şuan, alanlı oluyor normalde. Dilersen seçmeli ekleyebilirsin.

Bir de en erken 2025 Aralık'ta mezun olacağım diye biliyorum. Kalan derslerin dönemleri dolayısıyla (her dönem bir dersin 1 sınavına girebiliyoruz) doğru mudur?
Teknik olarak evet, önce alt dönemi bitirmek zorundasın. Ama yazın yapılan üçüncü sınavlarda bu şart olmuyor. Ben 7 ve 8. dönem derslerini aynı anda verdim.

Başarılar...

Aralıkta değil temmuzda mezun olursun.

Seçmeli olarak seçebilirsin. O dersler düz, alansız lisede yok. Malum 11. sınıfsın şuan, alanlı oluyor normalde. Dilersen seçmeli ekleyebilirsin.

Teknik olarak evet, önce alt dönemi bitirmek zorundasın. Ama yazın yapılan üçüncü sınavlarda bu şart olmuyor. Ben 7 ve 8. dönem derslerini aynı anda verdim.

Başarılar...

Aralıkta değil temmuzda mezun olursun.
Aa onu bilmiyordum bak. 3. dönemde 7 ve 8. dönemin derslerini verip mezun olabilirim yani.

Yeni konular

Geri
Yukarı