Açık liseye geçmek mantıklı mı?

Glarious0

Hectopat
Yarın son gün geçmek için, şu an 11 sınıfım bu sene okula hiç gitmek istemiyorum aynı zaman da dil sınıfındayım dil de gerçekten çok zor ayrı bir yetenek istiyor, sınavlara 1 hafta kaldı ve ben çalışmıyorum, açık liseye geçmek istiyorum sınavlar nasıl oluyor zor mu yani az çalışsam bile geçer miyim? Yoksa bu hafta eşit ağırlığa geçip okula devam mı etmeliyim sayısalım iyi değil sözelim iyi. Ne yapmalıyım kafam durdu yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın son gün geçmek için, şu an 11 sınıfım bu sene okula hiç gitmek istemiyorum aynı zaman da dil sınıfındayım dil de gerçekten çok zor ayrı bir yetenek istiyor, sınavlara 1 hafta kaldı ve ben çalışmıyorum, açık liseye geçmek istiyorum sınavlar nasıl oluyor zor mu yani az çalışsam bile geçer miyim? Yoksa bu hafta eşit ağırlığa geçip okula devam mı etmeliyim sayısalım iyi değil sözelim iyi. Ne yapmalıyım kafam durdu yardım edin.

Evde çalışacağına gerçekten inanıyorsan geç. Bu arada 10. sınıfda açığa geçiliyor mu?

Okula gitme isteğin yok ise oturup evde ders calisabilecegin fikri bana hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor. Kusura bakma. Okulda daha iyi anlarsın. Şimdi sen açık liseye geçince tutturacan ben dershaneye gidicem diye. Devletin bedava verdiği hizmetin daha azını parayla alacaksın. Mantıksız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı