Açık liseye geçmek mantıklı mı?

celaltheliberte

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar, açık liseye geçmeyi düşünüyorum. Anadolu lisesinde okuyorum, bu okul ilk tercihlerim arasında değildi (LGS'den 410 puan aldım) ama burası denk geldi, şimdi lise 2'ye geçtim. Bu açık liseye geçme mevzusu bu aralar çok aklımda, geçmek istememin sebebi de gerçekten günde 8-9 saat okula, öğretmenlere ve diğerlerine katlanamamam. Geçen sene de böyleydi ama bu sene gerçekten çok sıkıldım. Tavsiyeniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum, deneyimleriniz de eğer varsa okumak isterim.

Hocam ben mesen yani çıraklık programına gidiyorum haftada 1 gün okul kendimde bir oto tamircide çalışıyorum gayetde rahatım aylık maaşımla ders konu kitapları alıyorum rahatıma bakıyorum.Tabii bir NASA mühendisi olmayacağım o yüzden pek kasmıyorum.

Geçemiyorsunuz diye biliyorum bir aralar geçiş kapanmıştı gibi söylemler duymuştum.

1757356606918.png

İyi akşamlar, açık liseye geçmeyi düşünüyorum. Anadolu lisesinde okuyorum, bu okul ilk tercihlerim arasında değildi (LGS'den 410 puan aldım) ama burası denk geldi, şimdi lise 2'ye geçtim. Bu açık liseye geçme mevzusu bu aralar çok aklımda, geçmek istememin sebebi de gerçekten günde 8-9 saat okula, öğretmenlere ve diğerlerine katlanamamam. Geçen sene de böyleydi ama bu sene gerçekten çok sıkıldım. Tavsiyeniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum, deneyimleriniz de eğer varsa okumak isterim.

Eğer disiplinliysen kesinlikle geçmeni öneririm, YKS bana kalırsa orada burada değil kendi masanın başında kazanılır.

Geçemiyorsunuz diye biliyorum bir aralar geçiş kapanmıştı gibi söylemler duymuştum.

Eki Görüntüle 2571323

İstisnai durumlar var, bu konuyla alakalı çok rehber yaptım. Detayları aşağıdaki rehberde bulabilirsin.

Eğer şimdi geçmek istiyorsan bakanlığa bağlı internet üzerinden bir hafızlık kursuna kayıt olarak geçip, ardından kaydını silebilirsin. Normalde geçmek için şartları taşımayanlar 1 kez sınıfta kalarak geçiyordu ancak alttaki yöntemle bu ay sonuna kadar geçişler kapanmadan açığa geçebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçtin mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı