Açık liseye kayıt olunduğunda son kalan okul günlerine gitmek zorunlu mu?

Hocam neden doğru karar? Bende düşünüyorum ama aklımı karıştıran şeyler var.
Hocam ben geçmek istememin sebepleri sizinde dediğiniz gibi hoca dırdırı vs. yok ödev yok ve onun dışında benim için en önemlisi olan ‘ 8 saat okulda durmak’ yok. Ben istediğimde yaptığımı biliyorum ancak milyonlarca öğrencinin zaten yüz aldığı sınavlarda benimde kendimi paralayıp yüz almamın bana katkısının olduğunu düşünmüyorum onun yerine bir sürü farklı diller öğrenip kısacası onlardan farklı olup kendi hayatımı kurmaya bu yaşta başlamak istiyorum.
 
Hocam ben geçmek istememin sebepleri sizinde dediğiniz gibi hoca dırdırı vs. yok ödev yok ve onun dışında benim için en önemlisi olan ‘ 8 saat okulda durmak' yok. Ben istediğimde yaptığımı biliyorum ancak milyonlarca öğrencinin zaten yüz aldığı sınavlarda benim de kendimi paralayıp yüz almamın bana katkısının olduğunu düşünmüyorum onun yerine bir sürü farklı diller öğrenip kısacası onlardan farklı olup kendi hayatımı kurmaya bu yaşta başlamak istiyorum.

İşte bende böyle düşünüyorum, şu an bana tercüman oldunuz, gelde bizim klasik "okumaz san adam olamazsın" diyen ailelere anlat.
 
İşte bende böyle düşünüyorum, şu an bana tercüman oldunuz, gelde bizim klasik "okumaz san adam olamazsın" diyen ailelere anlat.
ailelere anlatmak kısmı zor evet ancak bunu kanıtlarıyla birlikte sunarsanız onlara illaki bi zamandan sonra anlayışla karşılayacaklardır. Ben 9. sınıfımı full güvenmeleri için kanıtlar sunarak vs. geçirdim. Ama tabikide açığa geçince ne yapacağınız , ne düşünüyorsunuz bunları da söylemeniz lazım ve size güvenirlerse de olay orada kapanıyor.
 
Bir şey sormak istiyorum konuyla alakasız. Ben devamsızlıktan bu sene sınıfta kaldım daha önümüzde okulların kapanmasına 4-5 vardı galiba bilmiyorum, benim şu anda okula gitmem mantıklı mı? Yani mantıklı mı derken, ben devamsızlıktan kesin olarak kaldım, gerekirse 100'lük bir öğrenci olayım artık bu sene benim için bitti mi? Gitmem mantıklı mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı