ProPubgGamerAhmet Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 31 12 Ağustos 2024 #11 Zehels dedi: Ben şimdi geçemez mıyım anlamadım tam 2 kere kaldım diye geçebiliyorum diye biliyorum. Şu an imam hatipten açık liseye geçmek yok mu? Genişletmek için tıkla... Sorununuz varmış geçersiniz diye düşünüyorum. Ama bilmiyorum yeni mevzuatta nasıl kurallar var. Bu yüzden emin değilim.
Zehels dedi: Ben şimdi geçemez mıyım anlamadım tam 2 kere kaldım diye geçebiliyorum diye biliyorum. Şu an imam hatipten açık liseye geçmek yok mu? Genişletmek için tıkla... Sorununuz varmış geçersiniz diye düşünüyorum. Ama bilmiyorum yeni mevzuatta nasıl kurallar var. Bu yüzden emin değilim.
atherisv1 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 154 12 Ağustos 2024 #12 Sağlık sorunlarının olması lazım ya da spor belgen olması lazım.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #13 atherisv1 dedi: Sağlık sorunlarının olması lazım ya da spor belgen olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ya da babasının hapiste olması lazım.
atherisv1 dedi: Sağlık sorunlarının olması lazım ya da spor belgen olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ya da babasının hapiste olması lazım.
Y Yargiccelik Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2024 #14 Zehels dedi: Ben şimdi geçemez mıyım anlamadım tam 2 kere kaldım diye geçebiliyorum diye biliyorum Şuan imam hatipten açık liseye geçmek yokmu Genişletmek için tıkla... İlçendeki Halk Eğitim Merkezine başvurarak Açık Liseye geçebilirsiniz. 2 sene kalmaya gerek yok. 1 sene kalınca geçebilirsiniz. Yeni Yönetmelik güncellenmiş. 9.cu sınıfta kalınca açığa geçme var. Resmi Gazete'de yayımlandı: Açık öğretime geçiş şartları değişti Milli Eğitim Bakanlığı, örgün öğretim liselerinden açık öğretim liselerine geçişle ilgili maddede değişiklik yaptı. Yeni yönetmelik 13 Ağustos sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. www.ensonhaber.com Son düzenleme: 13 Ağustos 2024
Zehels dedi: Ben şimdi geçemez mıyım anlamadım tam 2 kere kaldım diye geçebiliyorum diye biliyorum Şuan imam hatipten açık liseye geçmek yokmu Genişletmek için tıkla... İlçendeki Halk Eğitim Merkezine başvurarak Açık Liseye geçebilirsiniz. 2 sene kalmaya gerek yok. 1 sene kalınca geçebilirsiniz. Yeni Yönetmelik güncellenmiş. 9.cu sınıfta kalınca açığa geçme var. Resmi Gazete'de yayımlandı: Açık öğretime geçiş şartları değişti Milli Eğitim Bakanlığı, örgün öğretim liselerinden açık öğretim liselerine geçişle ilgili maddede değişiklik yaptı. Yeni yönetmelik 13 Ağustos sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. www.ensonhaber.com