Açık liseye nasıl geçilir?

Hocam şu an mevzu açık lise geçip geçememek ama yardimlariniz icin herkes adina teşekkürler.

Komisyon karar veriyor. Komisyonla da birebir konuşmuyorsunuz. Belgeli bir sorununuz olması lazım. Konuşarak ikna edemezsiniz maalesef.

Aslında yazılımla ilgili fikir edinmek için bu hesabı açtım tevafuk bu başlığa denk geldim o yüzden böyle bir yorum yaptım.
Ben ikna oldum hocam insanlara yardımlarınız için sağ olun. Benim yerime başka birisi nasıl sınava girebilir? Mayıs gibi açık liseye girdim hiçbir sınava da girmedim ne yapmam lazım?

Ben ikna oldum hocam insanlara yardımlarınız için sağ olun. Benim yerime başka birisi nasıl sınava girebilir? Mayıs gibi açık liseye girdim hiçbir sınava da girmedim ne yapmam lazım?
Siz şu an illegal bir şey için benden kopya istiyorsunuz fakat maalesef Bunu size veremeyeceğim Yani bunu nasıl yapabiliriz onu da bilmiyorum Ayrıca pandemi girdiğinden beri aslında bir sürü sınav online olmuştu eğer o süreci takip etseydiniz şu ana kadar çok kısa bir süre içerisinde mezun olurdunuz Yani siz bireysel olarak girmedikten sonra yapabileceğiniz hiçbir şey yok

Durumu uygun görülenlerin kimler olduğu açıklandı sizi almazlar bu sene okula gitmezseniz seneye geçersiniz.
Acaba daha öncesinde sınıfta kalmış fakat sonrasında o sınıfı geçip açığa geçmek isteyen kişileri alırlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…