Açık ögretim kredi puanı nasıl olmalı?

zekicocuk

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba 12. sınıfa geçtim açık ögretime gidip dershane ev yapmaya karar verdim. YKS'ye hazırlanmak için ama kredi puanım 117 ne yapmam? Lazım 2 dönemde 170 krediye tamamlayabilir miyim? Eger Online olursa sınava girer hocalarım zaten, hangi dersleri seçmem gerekiyor yardımcı olur musunuz?

AOL iş takvimine göre online olmayacak gibi duruyor yine de belli olmaz. 12.sınıftan geçiş hakkında bir şey diyemem. 170 kredi, okuduğunuz dönem sayısı 8 ve üstü ve zorunlu dersiniz yok ise mezunsun. Ders olarak zorunlu derslerin seçilmesi mantıklı olur.

2.dönemde de 170 krediye tamamlarsınız, sorun değil. Tamamlayamazsan da dert etme, ek sınavlar olur. Onlara girer, mezun olursun.

2.dönemde de 170 krediye tamamlarsınız, sorun değil. Tamamlayamazsan da dert etme, ek sınavlar olur. Onlara girer, mezun olurs.

Teşekkür ederim açıkçası 11'den beri dershaneye gidiyorum. YKS'ye hazırlanıyorum eğer 170 krediye tamamlayamazsam diye çok korkuyorum. Bir sorum daha var Türk dili ve Edebiyatı 5-6-7 vermem gerekiyor 3'ünü de ilk dönemde seçebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı