Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Aralık 2021 #11 Rosselli dedi: Benim kardeşimde açık öğretimde okuyor onun sınavları açıklanmamış. Genişletmek için tıkla... Yanlış yere göz atmış olabilir misiniz? Bütün hepsi aynı anda açıklanıyor.
Rosselli dedi: Benim kardeşimde açık öğretimde okuyor onun sınavları açıklanmamış. Genişletmek için tıkla... Yanlış yere göz atmış olabilir misiniz? Bütün hepsi aynı anda açıklanıyor.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Aralık 2021 #12 Rosselli dedi: Benim kardeşimde açık öğretimde okuyor onun sınavları açıklanmamış. Genişletmek için tıkla... "Sınav Sonuçları" sekmesi henüz gelmedi, o yüzden krediler bölümünden bakmak zorunda. Sınav sonuçlarını görmek için, alınan derslere bakabilir.
Rosselli dedi: Benim kardeşimde açık öğretimde okuyor onun sınavları açıklanmamış. Genişletmek için tıkla... "Sınav Sonuçları" sekmesi henüz gelmedi, o yüzden krediler bölümünden bakmak zorunda. Sınav sonuçlarını görmek için, alınan derslere bakabilir.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 17 Aralık 2021 #13 SS Erwin Rommel dedi: "Sınav Sonuçları" sekmesi henüz gelmedi, o yüzden krediler bölümünden bakmak zorunda. Sınav sonuçlarını görmek için, alınan derslere bakabilir. Genişletmek için tıkla... Gördüm. Teşekkürler.
SS Erwin Rommel dedi: "Sınav Sonuçları" sekmesi henüz gelmedi, o yüzden krediler bölümünden bakmak zorunda. Sınav sonuçlarını görmek için, alınan derslere bakabilir. Genişletmek için tıkla... Gördüm. Teşekkürler.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 17 Aralık 2021 #14 Tebrikler, biz de halen sürünelim 10. sınıfta. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2021
A Aysenurkocak Yoctopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Aralık 2021 #15 Bende baktım kredim 212 zorunlu ders filan sıfır dönemde toplam 9 yani mezun oldum demek ama aktif yazıyor onu ne yapacağız?
Bende baktım kredim 212 zorunlu ders filan sıfır dönemde toplam 9 yani mezun oldum demek ama aktif yazıyor onu ne yapacağız?
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 17 Aralık 2021 #16 Bir şu din beklediğimden düşük geldi onun dışında hepsi 100 zaten ama 2. dönem yüz yüze olunca 100 olabilecek mi bakacağız.
Bir şu din beklediğimden düşük geldi onun dışında hepsi 100 zaten ama 2. dönem yüz yüze olunca 100 olabilecek mi bakacağız.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 17 Aralık 2021 #17 Tebrikler! Geçen Temmuz abim, bugün ise amcamın oğlu mezun oldu.
A Alpershn38 Hectopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 241 18 Aralık 2021 #18 SS Erwin Rommel dedi: Sonuçlar açıklandı arkadaşlar, mezun olanlara ve devam edenlere başarılar. Ben mezun oldum. Genişletmek için tıkla... 170 kredi yapınca mezun olabiliyor muyuz? Geçmesi gereken zorunlu bir dersi var mı?
SS Erwin Rommel dedi: Sonuçlar açıklandı arkadaşlar, mezun olanlara ve devam edenlere başarılar. Ben mezun oldum. Genişletmek için tıkla... 170 kredi yapınca mezun olabiliyor muyuz? Geçmesi gereken zorunlu bir dersi var mı?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 18 Aralık 2021 #19 Alpershn38 dedi: 170 kredi yapınca mezun olabiliyor muyuz? Geçmesi gereken zorunlu bir dersi var mı? Genişletmek için tıkla... Ortak derslerin hepsini bitirip + 170 krediye ulaşıp + 7 dönem okursanız eğer bitirebilirsiniz. Dönem sayısından emin değilim.
Alpershn38 dedi: 170 kredi yapınca mezun olabiliyor muyuz? Geçmesi gereken zorunlu bir dersi var mı? Genişletmek için tıkla... Ortak derslerin hepsini bitirip + 170 krediye ulaşıp + 7 dönem okursanız eğer bitirebilirsiniz. Dönem sayısından emin değilim.
A Alpershn38 Hectopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 241 18 Aralık 2021 #20 SS Erwin Rommel dedi: Ortak derslerin hepsini bitirip + 170 krediye ulaşıp + 7 dönem okursanız eğer bitirebilirsiniz. Dönem sayısından emin değilim. Genişletmek için tıkla... Atıyorum 1 ortak dersten kaldım ve geçerli sınırını aşamıyorum. Kesinlikle tek bir sınavda o dersin barajını aşmam mı lazım? yoksa 2 sınavda' da bitiyormu?
SS Erwin Rommel dedi: Ortak derslerin hepsini bitirip + 170 krediye ulaşıp + 7 dönem okursanız eğer bitirebilirsiniz. Dönem sayısından emin değilim. Genişletmek için tıkla... Atıyorum 1 ortak dersten kaldım ve geçerli sınırını aşamıyorum. Kesinlikle tek bir sınavda o dersin barajını aşmam mı lazım? yoksa 2 sınavda' da bitiyormu?