Açık öğretim lisesinden özel Anadolu lisesine geçebilir miyim?

Aleyna nur

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben meslek lisesi öğrencisiyim. 12. Sınıfa geçtim. YKS’ye hazırlanmak için ailem beni özel Anadolu lisesine yazdırdı. Fakat meslek lisesinden özelde olsa Anadolu lisesine geçiş yapılamıyor. 10. Sınıftan 11'E geçerken Anadolu lisesine geçmek için nakil vermiştim fakat müdürüm ilgisiz olduğu için nakilimi yapmadı. Esasa geçeyim. Meslek lisesinden açık öğretim lisesine geçersem, nakil zamanı da nakilimi özel Anadolu lisesine aldırsam. Anadolu lisesine geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben meslek lisesi öğrencisiyim. 12. Sınıfa geçtim. YKS’ye hazırlanmak için ailem beni özel Anadolu lisesine yazdırdı. Fakat meslek lisesinden özelde olsa Anadolu lisesine geçiş yapılamıyor. 10. Sınıftan 11'E geçerken Anadolu lisesine geçmek için nakil vermiştim fakat müdürüm ilgisiz olduğu için nakilimi yapmadı. Esasa geçeyim. Meslek lisesinden açık öğretim lisesine geçersem, nakil zamanı da nakilimi özel Anadolu lisesine aldırsam. Anadolu lisesine geçebilir miyim?
Sadece TEOG puanının yettiği liselere geçiş yapabilirsin. Ama kontenjan varsa inisiyatif alabilirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı