4 478594 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 128 11 Ağustos 2023 #1 Hepinize merhaba açık öğretim meslek lisesi okuyan birisi askerliği kaç yaşına kadar tecil edilir acaba bileniniz var mı?
Hepinize merhaba açık öğretim meslek lisesi okuyan birisi askerliği kaç yaşına kadar tecil edilir acaba bileniniz var mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Eylül 2023 #2 12. Mesleki eğitim merkezleri ile meslek okullarında eğitim görenlerin askerlikleri, 22 yaşını geçmemek üzere kurs veya okulun bitiş tarihine kadar ertelenir. Genişletmek için tıkla... Öğrenci Erteleme İşlemleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı Öğrenci Erteleme İşlemleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı www.msb.gov.tr Madde 12'ye göre en fazla 22 yaşınıza kadar erteleyebilirsiniz, 22'den sonra gitmek zorundasınız.
12. Mesleki eğitim merkezleri ile meslek okullarında eğitim görenlerin askerlikleri, 22 yaşını geçmemek üzere kurs veya okulun bitiş tarihine kadar ertelenir. Genişletmek için tıkla... Öğrenci Erteleme İşlemleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı Öğrenci Erteleme İşlemleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı www.msb.gov.tr Madde 12'ye göre en fazla 22 yaşınıza kadar erteleyebilirsiniz, 22'den sonra gitmek zorundasınız.