Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.873 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 28 Temmuz 2023 #1 Şimdi diyelim açık öğretim bir bölüm yazdım (2 yıllık) ve daha 1. senemi bitirdikten sonra tekrar YKS'ye girdim ve bu sefer de 4 yıllık kazandım. 2 üniversitesi birden okuyabiliyor muyuz? Ya da 4 yıllık kazandığım bölüme geçip devam edebiliyor muyum? Ya da 2 yıllık başka bir bölüm ama yüz yüze eğitim olarak kazansak gidebilir miyiz?
Şimdi diyelim açık öğretim bir bölüm yazdım (2 yıllık) ve daha 1. senemi bitirdikten sonra tekrar YKS'ye girdim ve bu sefer de 4 yıllık kazandım. 2 üniversitesi birden okuyabiliyor muyuz? Ya da 4 yıllık kazandığım bölüme geçip devam edebiliyor muyum? Ya da 2 yıllık başka bir bölüm ama yüz yüze eğitim olarak kazansak gidebilir miyiz?
Çözüm Dubreuil 28 Temmuz 2023 Dubreuil dedi: Şimdi diyelim açık öğretim bir bölüm yazdım (2 yıllık) ve daha 1. senemi bitirdikten sonra tekrar YKS'ye girdim ve bu sefer de 4 yıllık kazandım. 2 üniversitesi birden okuyabiliyor muyuz? Ya da 4 yıllık kazandığım bölüme geçip devam edebiliyor muyum? Ya da 2 yıllık başka bir bölüm ama yüz yüze eğitim olarak kazansak gidebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... @Quantum9 Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi ikinciuniversite.anadolu.edu.tr 6. Madde'de benim dediğimden bahsediyor. Yani okuyabiliyormuşum. Tabii aynı bölüm olmamak şartı ile.
Dubreuil dedi: Şimdi diyelim açık öğretim bir bölüm yazdım (2 yıllık) ve daha 1. senemi bitirdikten sonra tekrar YKS'ye girdim ve bu sefer de 4 yıllık kazandım. 2 üniversitesi birden okuyabiliyor muyuz? Ya da 4 yıllık kazandığım bölüme geçip devam edebiliyor muyum? Ya da 2 yıllık başka bir bölüm ama yüz yüze eğitim olarak kazansak gidebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... @Quantum9 Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi ikinciuniversite.anadolu.edu.tr 6. Madde'de benim dediğimden bahsediyor. Yani okuyabiliyormuşum. Tabii aynı bölüm olmamak şartı ile.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 28 Temmuz 2023 #2 YKS'ye girip tekrar kazanırsan zaten yeni bir üniversiteye geçeceksin, kazandığın yerden baştan başlayacaksın. Artı 0 Eksi
YKS'ye girip tekrar kazanırsan zaten yeni bir üniversiteye geçeceksin, kazandığın yerden baştan başlayacaksın.
KS KS Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.873 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 28 Temmuz 2023 #3 181951 dedi: YKS'ye girip tekrar kazanırsan zaten yeni bir üniversiteye geçeceksin, kazandığın yerden baştan başlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim açıköğretim ise yaninda yüz yüze olarak başka bir bölüm okuyabiliyoruz. Artı 0 Eksi
181951 dedi: YKS'ye girip tekrar kazanırsan zaten yeni bir üniversiteye geçeceksin, kazandığın yerden baştan başlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim açıköğretim ise yaninda yüz yüze olarak başka bir bölüm okuyabiliyoruz.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 28 Temmuz 2023 #4 Dubreuil dedi: Benim bildiğim açık öğretim ise yaninda yüz yüze olarak başka bir bölüm okuyabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... AÖ hakkında bilgim yok ama mevcut üniversitenizde iken YKS'ye girerseniz kazandığınız yerden baştan başlarsınız. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Benim bildiğim açık öğretim ise yaninda yüz yüze olarak başka bir bölüm okuyabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... AÖ hakkında bilgim yok ama mevcut üniversitenizde iken YKS'ye girerseniz kazandığınız yerden baştan başlarsınız.
Aslan Mert Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.656 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Temmuz 2023 #5 Dubreuil dedi: Şimdi diyelim açık öğretim bir bölüm yazdım (2 yıllık) ve daha 1. senemi bitirdikten sonra tekrar YKS'ye girdim ve bu sefer de 4 yıllık kazandım. 2 üniversitesi birden okuyabiliyor muyuz? Ya da 4 yıllık kazandığım bölüme geçip devam edebiliyor muyum? Ya da 2 yıllık başka bir bölüm ama yüz yüze eğitim olarak kazansak gidebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sanırım o dediğin olmuyor ama"sınavsız ikinci üniversite" diye bir konsept var onu inceleyebilirisin, bahsettiğin konuya daha çok benziyor. Ayrıca "çift anadal"a da bakabilirisn. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Şimdi diyelim açık öğretim bir bölüm yazdım (2 yıllık) ve daha 1. senemi bitirdikten sonra tekrar YKS'ye girdim ve bu sefer de 4 yıllık kazandım. 2 üniversitesi birden okuyabiliyor muyuz? Ya da 4 yıllık kazandığım bölüme geçip devam edebiliyor muyum? Ya da 2 yıllık başka bir bölüm ama yüz yüze eğitim olarak kazansak gidebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sanırım o dediğin olmuyor ama"sınavsız ikinci üniversite" diye bir konsept var onu inceleyebilirisin, bahsettiğin konuya daha çok benziyor. Ayrıca "çift anadal"a da bakabilirisn.
KS KS Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.873 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 28 Temmuz 2023 #6 Dubreuil dedi: Şimdi diyelim açık öğretim bir bölüm yazdım (2 yıllık) ve daha 1. senemi bitirdikten sonra tekrar YKS'ye girdim ve bu sefer de 4 yıllık kazandım. 2 üniversitesi birden okuyabiliyor muyuz? Ya da 4 yıllık kazandığım bölüme geçip devam edebiliyor muyum? Ya da 2 yıllık başka bir bölüm ama yüz yüze eğitim olarak kazansak gidebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... @Quantum9 Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi ikinciuniversite.anadolu.edu.tr 6. Madde'de benim dediğimden bahsediyor. Yani okuyabiliyormuşum. Tabii aynı bölüm olmamak şartı ile. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Dubreuil dedi: Şimdi diyelim açık öğretim bir bölüm yazdım (2 yıllık) ve daha 1. senemi bitirdikten sonra tekrar YKS'ye girdim ve bu sefer de 4 yıllık kazandım. 2 üniversitesi birden okuyabiliyor muyuz? Ya da 4 yıllık kazandığım bölüme geçip devam edebiliyor muyum? Ya da 2 yıllık başka bir bölüm ama yüz yüze eğitim olarak kazansak gidebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... @Quantum9 Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi ikinciuniversite.anadolu.edu.tr 6. Madde'de benim dediğimden bahsediyor. Yani okuyabiliyormuşum. Tabii aynı bölüm olmamak şartı ile.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 29 Temmuz 2023 #7 Dubreuil dedi: @Quantum9 Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi ikinciuniversite.anadolu.edu.tr 6. Madde'de benim dediğimden bahsediyor. Yani okuyabiliyormuşum. Tabii aynı bölüm olmamak şartı ile. Genişletmek için tıkla... Madde de belirtilen şekilde gidebilirsiniz, Açıköğretim buna engel tanımıyor. Hayırlısı olsun. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: @Quantum9 Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi ikinciuniversite.anadolu.edu.tr 6. Madde'de benim dediğimden bahsediyor. Yani okuyabiliyormuşum. Tabii aynı bölüm olmamak şartı ile. Genişletmek için tıkla... Madde de belirtilen şekilde gidebilirsiniz, Açıköğretim buna engel tanımıyor. Hayırlısı olsun.