Açık öğretimde belirtilen dönemde ''Online sınav giriş yetkiniz yoktur'' hatası

pelinlia09

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  

Arkadaşlar sınavlar 24 Nisan'da başlıyor benim de sadece 1 tane zorunlu dersim vardı rastgele siteye gireyim bakayım dedim sol tarafta Online sınav giriş yeri diye bölüm açılmış. Önceki dönemlerde hiç sınav tarihi gelmeden yazmamıştı böyle. Ben şimdi sınava giremeyecek miyim? Ne olacak bilen var ise bilgilendirirse çok memnun olurum. Ayrıca üniversite sınavına gireceğim gittiğim gün görevli kişi senin para yatırmana gerek yok dedi son dönemsin diye 2023 kayıt kısmına baktığımda kayıt yeri sağlam olarak gözüküyor ama neden hata geliyor bilmiyorum.

Daha sınavlar başlamadı diyedir.

O yetki sınava 1 saat kala veya sınav saati verilir diye biliyorum

Daha önce de Online olduğu zaman böyle yer sınav açılmadan hiç gelmemişti ondan merak ettim.

O yetki sınava 1 saat kala veya sınav saati verilir diye biliyorum.

Bilmiyorum ki bu yıl ocakta kayıt yenileme olduğunda gittiğimde bana yapmana gerek yok dediler kayıt.

Daha önce de Online olduğu zaman böyle yer sınav açılmadan hiç gelmemişti ondan merak ettim.

Bilmiyorum ki bu yıl ocakta kayıt yenileme olduğunda gittiğimde bana yapmana gerek yok dediler kayıt.
İnternete bakındım çokça makale ve video var istersen bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…