nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Ocak 2025 #1 Selamlar, 2 yıllık ön lisans mezunuyum 1 yıl 5 ay sonra askerlik geliyor. Açıköğretimden 2. bir üniversite okuyunca askerlik erteleniyor mu bilgisi olan var mı?
Selamlar, 2 yıllık ön lisans mezunuyum 1 yıl 5 ay sonra askerlik geliyor. Açıköğretimden 2. bir üniversite okuyunca askerlik erteleniyor mu bilgisi olan var mı?
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 nelielwashere dedi: Selamlar, 2 yıllık ön lisans mezunuyum 1 yıl 5 ay sonra askerlik geliyor. Açıköğretimden 2. bir üniversite okuyunca askerlik erteleniyor mu bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Erteleme hakkın önlisansta kullandıysan 4 senelik üniversite de olman lazım tekrar erteletmek için.
nelielwashere dedi: Selamlar, 2 yıllık ön lisans mezunuyum 1 yıl 5 ay sonra askerlik geliyor. Açıköğretimden 2. bir üniversite okuyunca askerlik erteleniyor mu bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Erteleme hakkın önlisansta kullandıysan 4 senelik üniversite de olman lazım tekrar erteletmek için.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Ocak 2025 #3 Okan Er dedi: Erteleme hakkın önlisansta kullandıysan 4 senelik üniversite de olman lazım tekrar erteletmek için. Genişletmek için tıkla... Önlisansta iken ben herhangi bir işlem yapmadım okul kendi kendine yapmış. Tekrar bir şekilde erteleme yolu yok mu?
Okan Er dedi: Erteleme hakkın önlisansta kullandıysan 4 senelik üniversite de olman lazım tekrar erteletmek için. Genişletmek için tıkla... Önlisansta iken ben herhangi bir işlem yapmadım okul kendi kendine yapmış. Tekrar bir şekilde erteleme yolu yok mu?
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 nelielwashere dedi: Önlisansta iken ben herhangi bir işlem yapmadım okul kendi kendine yapmış. Tekrar bir şekilde erteleme yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Ön lisans hakkını kullanmışsın sen tekrar erteleyebilmek için 4 yıllık üniversiteye yazılman lazım onun dışında ertleyemezsin.
nelielwashere dedi: Önlisansta iken ben herhangi bir işlem yapmadım okul kendi kendine yapmış. Tekrar bir şekilde erteleme yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Ön lisans hakkını kullanmışsın sen tekrar erteleyebilmek için 4 yıllık üniversiteye yazılman lazım onun dışında ertleyemezsin.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Ocak 2025 #5 Okan Er dedi: Ön lisans hakkını kullanmışsın sen tekrar erteleyebilmek için 4 yıllık üniversiteye yazılman lazım onun dışında ertleyemezsin. Genişletmek için tıkla... DGS'ye girmem lazım mecbur o zaman.
Okan Er dedi: Ön lisans hakkını kullanmışsın sen tekrar erteleyebilmek için 4 yıllık üniversiteye yazılman lazım onun dışında ertleyemezsin. Genişletmek için tıkla... DGS'ye girmem lazım mecbur o zaman.