Açık oyunlar için hangi monitor önerisi

Shouz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
LG GN750-B 240Hz kullanıyorum FPS oyunları için almıştım şu an odağım daha çok açık manzaralı oyunlarda aktif olarak War Thunder oynuyorum ve uzaktaki tankları spotlayamıyorum gözümün önündeki adam bile gözükmüyor bazen bu monitorun PPI yoğunluğu düşük olduğu için de biraz etkeni var biliyorum ama çözünürlük yükseltmek istiyorum. 2K mı yoksa 4K mı almalıyım? Arada FPS oyunları da oynayacağım.

Laptop: Lenovo LOQ 15 7840HS 4060.
Not: Monitör piyasası nasıl hemen satabilir miyim? Ayrıca ne kadar eder bu monitör 3-4 yıllık garantisi faturası yok diye biliyorum.
Not: Laptopu satıp 4070 masaüstü alabilirim.

4K gereksiz olur 2K alın bence.

Hocam bu monitör niye bu kadar ucuz 2K 240Hz'ler bu civarlarda ama kötü marka olanlar popüler markalar çok daha pahalı.

Hocam bu monitör niye bu kadar ucuz 2K 240Hz'ler bu civarlarda ama kötü marka olanlar popüler markalar çok daha pahalı.

Görüntü ve malzeme kalitesi bir tık düşük olur iyi modellere göre. F/P ve gerçekçi görüntü özelliklerine sahip bir monitör bulmaya çalışın

wotta 58 bin savaşım var..war thunder da benzer bir oyun yapısı içeriyor..spotla monitörün zerre alakası yok..oyun ayarları,çizim mesafesiyle ilgili bişey bu..sakın monitöre bağlamayın bunu..yazık edersiniz güzelim monitöre

WoT'ta 58 bin savaşım var. War Thunder da benzer bir oyun yapısı içeriyor. Spotla monitörün zerre alakası yok. Oyun ayarları, çizim mesafesiyle ilgili bir şey bu. Sakın monitöre bağlamayın bunu. Yazık edersiniz güzelim monitöre.

WoT daha arcade ve basit haritalar içeriyor War Thunder yapı olarak sadece fikirleri benzer
Bu monitörde uzak mesafeler daha pikselli gözüktüğü için gözüm ayıramıyor şimdi gelip de bana grafik cart curt demeyin benim dediğim farklı bir şey 2018'dan beri oynuyorum grafiklerim rekabetçi olacak şekilde ayarlı.

Teknik bilgisi olmayan yazmasın arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı