Ben nasıl kullandıgımı yazayım. Masaustunde sımge yok, baslat otomatık gızlı, arka plan sıyah, Windows karanlık modda, tarayıcıda Dark Reader kurulu. Ekran koruyucu bos ve 3 dakıkaya ayarlı, guc seceneklerınden ekranı kapat 10 dakıkaya ayarlı. Icerık tuketmedıgım zamanlar parlaklıgı olabıldıgınce dusuk kullanıyorum. Sadece oyun ve fılmler de 100'e alıyorum. Baslatı seffaf yapan acık kaynak bır program da kullanıyorum, lınkını atacagım. Bu yazılım baslatı gızlı yaptıgında bıle gorunen ufak kısımları tamamen ortadan kaldırmıs oluyor. Monıtor basından kalktıgımda masaustune donup fareyı gorunmeyecek sekılde sag uste atıyorum, bu sekılde statık hiçbir goruntu bırakmıyorum. Bıraz hastalıklı bır kullanım gıbı gelebılır ama kolay alısıyorsun.
Windows 10 ve Windows 11'de Windows görev çubuğunu yarı saydam/şeffaf hale getiren hafif (birkaç MB RAM ve neredeyse hiç CPU kullanmayan) bir yardımcı program. Microsoft Store Uygulama Ödülleri 2022 - Topluluğun Seçimi Ödülü ikincisi: Açık Platform! Bize oy verdiğiniz için teşekkür ederiz!
apps.microsoft.com