Açık yara iz bırakır mı?

s7üü

Hectopat
Daha fazla  
Yere düşüp ayağımı sürttüm. 2 hafta oldu hala yara açık. Yaradan her şeyi girebiliyorum😆 Fotoğraf atarım da serbest mi bilmiyorum. Bu yara kapanınca deride iz kalıyor mu? Bu arada açık yara dedim ama bunun bir ismi var mıdır bilmiyorum aklıma bu geldi.

Yere düşüp ayağımı sürttüm. 2 hafta oldu hala yara açık. Yaradan her şeyi girebiliyorum😆 Fotoğraf atarım da serbest mi bilmiyorum. Bu yara kapanınca deride iz kalıyor mu? Bu arada açık yara dedim ama bunun bir ismi var mıdır bilmiyorum aklıma bu geldi.
Yara bandı falan yapıştır. Yara kremi sür.

Cidden durumu iyi değilse bırakır daha sonra geçiyor. Okul'da futbol oynuyorduk. Kaleci'idim top giriyordu bende atlamak zorunda kaldım. Kanadığını maçtan sonra öğrendim. Eşofmanım falan yırtılmış idi. Büyük bir kabuk tuttu uzun süre ardından kayboldu o yara izi.

Yeni konular

Geri
Yukarı