Merhaba, bu iki kitap, şu anda 345 yayınını çözüyorum. 345'e göre ne kadar zor ya da kolaydır? Derecelendirirseniz sevinirim.
3D’yi unutmamak lazım hocam.Acil, Orjinal, Apotemi. En baba üçlü.
345 ,Barış ,bilgi sarmal bunlar yok mu?3D’yi unutmamak lazım hocam.
@SadeceEfe 345 Acil'e göre daha kaliteli Acil ne kadar zor olursa olsun.Merhaba, bu iki kitap, şu anda 345 yayınını çözüyorum. 345'e göre ne kadar zor ya da kolaydır? Derecelendirirseniz sevinirim.
Ayt matta acil bir tık daha iyi, tyt de ise kesinlikle 3 4 5 daha iyidirMerhaba, bu iki kitap, şu anda 345 yayınını çözüyorum. 345'e göre ne kadar zor ya da kolaydır? Derecelendirirseniz sevinirim.
Barış Ergi Eyüp b 345 3d varken acil çözülmez bence.Ayt matta acil bir tık daha iyi, tyt de ise kesinlikle 3 4 5 daha iyidir
Barış Ergi Eyüp b 345 3D varken acil çözülmez bence.
Hiç bir kitap farz değil ama 3d denemeleri çok iyiydi , soru bankası da bi o kadar kötü.Herkes farklı bir şey demiş, kendi fikrimi belirteyim.
Normalde acil kolay bir yayın, özellikle Antrenmanlarla Matematik kitabına benzeyen kitapları da var.
YKS için diyorsanız TYT için kesinlikle 345, AYT için 3D öneririm.
Elbette seviyene göre değişir, TYT'de 345 çözecek seviyen yoksa sevdiğin bir hocanın kamp kitabını çöz ondan sonra 345'e başla. Eğer seviyen iyiyse TYT için de 3D ya da Apotemi öneririm.
AYT'ye pek hakim değilim fakat 3D çözmek bu işin farzı gibi bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.