Açılan dosya yüzünden RAT yenmiş olabilir mi?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir dosyadan RAT yediğimden şüpheleniyorum. Sadece beni oku dosyasını açmıştım. Riot Games açılmayınca üst üste açmayı denerken birdenbire ekrana, içinde RAT yazan bir yazı geldi ve üstünde bir yüzde sayacı vardı bilgisayar yeniden başladı, hemen o dosyaları sildim, hızlı tarama, tam tarama yaptım, çıkan tehditleri sildim. Sizce RAT yemiş olabilir miyim?

Bir dosyadan RAT yediğimden şüpheleniyorum. Sadece beni oku dosyasını açmıştım. Riot Games açılmayınca üst üste açmayı denerken birdenbire ekrana, içinde RAT yazan bir yazı geldi ve üstünde bir yüzde sayacı vardı bilgisayar yeniden başladı, hemen o dosyaları sildim, hızlı tarama, tam tarama yaptım, çıkan tehditleri sildim. Sizce RAT yemiş olabilir miyim?

Yemiş olabilirsiniz hocam bir format öneririm.

Yemiş olabilirsiniz hocam bir format öneririm.
format atacak kadar ne vaktim ne sabrım oluyor maalesef, aklıma ilk gelen şey o idi ancak dediğim gibi durum. şuan temiz geldi bana yine de tavsiyeleriniz önem taşıyor.

.txt formatinda ise RAT yeme ihtimalin yok ama eğer .bat veya .exe ise olabilir Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsin.

Format atacak kadar ne vaktim ne sabrım oluyor maalesef, aklıma ilk gelen şey o idi ancak dediğim gibi durum. Şu an temiz geldi bana yine de tavsiyeleriniz önem taşıyor.

Bitdefender veya Kaspersky kur dedim direkt.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı