Çözüldü Açılan pencereleri tam ekran yapmaya çalışınca ekranın sadece belirli kısmını kaplıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

caarsios

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirtildiği gibi, açtığım sekmeleri tam ekran yapmaya çalıştığımda ekranın sağ %40'lık kısmını kaplamıyor. Ekranı sağa doğru genişletmeye veya taşımaya çalışınca da sola doğru atıyor. Klasörlerde de aynı problem oluyor, ekranın sağ tarafına koyulamıyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca sorun kısa bir süreliğine çözülüyor fakat daha sonra tekrar başlıyor bir müddet sonra.

Yeniden başlatınca bir süre sonra tekrar oluyorsa başlangıç uygulamarını kontrol edin hocam. Görev yöneticisinde bulabilirsiniz. Muhtemelen bilgisayar açılınca açılan bir uygulamadan kaynaklı sorun.

Yeniden başlatınca bir süre sonra tekrar oluyorsa başlangıç uygulamarını kontrol edin hocam. Görev yöneticisinde bulabilirsiniz. Muhtemelen bilgisayar açılınca açılan bir uygulamadan kaynaklı sorun.
Başlangıç uygulamaları ile ilgili olduğunu sanmıyorum hocam, bilgisayara sahip olalı ilk kez böyle bir şey yaşıyorum aynı başlangıç uygulamaları ile.

GIF te görüldüğü gibi sorun (görüntü kalitesi için kusura bakmayın, 4MB lik sınır için yapabileceğimi yapmaya çalıştım)

Dosya Ekleri

• Sorun-Min-ezgif.com-optimize.gif
    4 MB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
O zaman bilemiyorum ne olduğunu hocam. Bir şey bulursam haber vereceğim.

Sorun Windows 10'u tekrar yükleyerek çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…