S silence2 Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #11 Anunswin dedi: Hisleri olsa oda bir şeyler derdi teşekkür ederim ne aga çikolata mı veriyorsun sevse hemen derdi kusura bakma dostum. Genişletmek için tıkla... Ginede iyi düşünmek istemiştimde... Sende haklısın... Genellikle senin dediğin gibi oluyor...
Anunswin dedi: Hisleri olsa oda bir şeyler derdi teşekkür ederim ne aga çikolata mı veriyorsun sevse hemen derdi kusura bakma dostum. Genişletmek için tıkla... Ginede iyi düşünmek istemiştimde... Sende haklısın... Genellikle senin dediğin gibi oluyor...
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 8 Eylül 2021 #12 silence2 dedi: Git sor beklemenin anlamı yok bence. Genişletmek için tıkla... Yani ben hep şöyle düşünürüm cevap evet değilse hayırdır.
silence2 dedi: Git sor beklemenin anlamı yok bence. Genişletmek için tıkla... Yani ben hep şöyle düşünürüm cevap evet değilse hayırdır.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 8 Eylül 2021 #13 silence2 dedi: Git sor beklemenin anlamı yok bence. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam sevmiyorum artık zaten öylesine söyledim.
silence2 dedi: Git sor beklemenin anlamı yok bence. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam sevmiyorum artık zaten öylesine söyledim.
S silence2 Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #14 Anunswin dedi: Yani ben hep şöyle düşünürüm cevap evet değilse hayırdır. Genişletmek için tıkla... Sonuçta bir cevap alsın evet veya hayır cevapsız kalmak en kötüsü. Hatta karşıdaki kişinin yaptığı saygısızlık.
Anunswin dedi: Yani ben hep şöyle düşünürüm cevap evet değilse hayırdır. Genişletmek için tıkla... Sonuçta bir cevap alsın evet veya hayır cevapsız kalmak en kötüsü. Hatta karşıdaki kişinin yaptığı saygısızlık.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 8 Eylül 2021 #15 silence2 dedi: Ginede iyi düşünmek istemiştimde... Sende haklısın... Genellikle senin dediğin gibi oluyor... Genişletmek için tıkla... Dostum ne olduysa iyimserlikten oldu maalesef bende bunun acısını farklı boyutta çektim iyimser olma gerçekci ol. Son düzenleme: 8 Eylül 2021
silence2 dedi: Ginede iyi düşünmek istemiştimde... Sende haklısın... Genellikle senin dediğin gibi oluyor... Genişletmek için tıkla... Dostum ne olduysa iyimserlikten oldu maalesef bende bunun acısını farklı boyutta çektim iyimser olma gerçekci ol.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #16 Okullar açılınca tabii böyle konular açılmaya başladı . Umarım mutlu olursun ben de hoşlanmaya başladım hayırlısı.
Okullar açılınca tabii böyle konular açılmaya başladı . Umarım mutlu olursun ben de hoşlanmaya başladım hayırlısı.
S silence2 Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #17 Anunswin dedi: Dostum ne olduysa iyimserlikten oldu maalesef bence bunun acısını farklı boyutta çektim iyimser olma gerçekci ol. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun zaten friendzonedan çoğu reddeder.
Anunswin dedi: Dostum ne olduysa iyimserlikten oldu maalesef bence bunun acısını farklı boyutta çektim iyimser olma gerçekci ol. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun zaten friendzonedan çoğu reddeder.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 8 Eylül 2021 #18 silence2 dedi: Sonuçta bir cevap alsın evet veya hayır cevapsız kalmak en kötüsü. Hatta karşıdaki kişinin yaptığı saygısızlık. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum ama cevap belli yani hayır demek istememiş onu kırmak istememiş veya başka bir şey işte.
silence2 dedi: Sonuçta bir cevap alsın evet veya hayır cevapsız kalmak en kötüsü. Hatta karşıdaki kişinin yaptığı saygısızlık. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum ama cevap belli yani hayır demek istememiş onu kırmak istememiş veya başka bir şey işte.
S silence2 Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #19 Anunswin dedi: Aynen dostum ama cevap belli yani hayır demek istememiş onu kırmak istememiş veya başka bir şey işte. Genişletmek için tıkla... Bence cevap vermemesi daha çok kırar. ArslanbalaBörükan dedi: Gerek yok hocam sevmiyorum artık zaten öylesine söyledim. Genişletmek için tıkla... Bence sevmesen hatırlamazdın bile. Unuturdun.
Anunswin dedi: Aynen dostum ama cevap belli yani hayır demek istememiş onu kırmak istememiş veya başka bir şey işte. Genişletmek için tıkla... Bence cevap vermemesi daha çok kırar. ArslanbalaBörükan dedi: Gerek yok hocam sevmiyorum artık zaten öylesine söyledim. Genişletmek için tıkla... Bence sevmesen hatırlamazdın bile. Unuturdun.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 8 Eylül 2021 #20 silence2 dedi: Bence cevap vermemesi daha çok kırar. Genişletmek için tıkla... Aslında cevap vermiş kibarca sadece aşık işte hep bir umut arıyor. Son düzenleme: 8 Eylül 2021
silence2 dedi: Bence cevap vermemesi daha çok kırar. Genişletmek için tıkla... Aslında cevap vermiş kibarca sadece aşık işte hep bir umut arıyor.