Açıldığım kişinin tepki vermemesi

Okullar açılınca tabii böyle konular açılmaya başladı . Umarım mutlu olursun ben de hoşlanmaya başladım hayırlısı.

Dikkat et friendzonedan Red yemede... :/ çok arkadaş canlısı olunca ben seni arkadaş olarak görüyordum deyip reddedilirsin...

Kanka çok fazla beklenti içine giriyorsun bu da kötü oluyor şahsen hiç açılmamanını önerirdim.

Aslında iyi olmuş insan açılınca rahatlıyor kısa süreliğine adrenalin patlaması yaşasa bile.
Hayır tam tersine içinde birikiyor kar topu efekti gibi sonra bir anda patlıyor ve sonuç olmuyor firendzone'a giriyosun ama şunu bilmiyor ki bir tek o kız yok bu dünyada.

Hayır tam tersine içinde birikiyor kar topu efekti gibi sonra bir anda patlıyor ve sonuç olmuyor sonra depresyona falan giriyosun ama şunu bilmiyor ki bir tek o kız yok bu dünyada.

Genelleme yapamayız kimisi sizin dediğiniz gibi kimisi benim ve de çok başka olanlar da var ben çok rahatlamıştım çok üzüldüm tabii ama seni öldürmeyen güçlendirir diye boşa dememişler kabuğumdan çıktım ve da ha öz güvenli biri oldum çok zayıftım mesela pandemi döne miydi evde 2 ay spor yaparak ve çok yiyerek 7, 8 kilo aldım tabii onun için değil insan uğraşmadan unutamıyor kolay kolay hemen unutmadım tabii zamanla üzülmekten sıkılman yetiyor.

Hayır tam tersine içinde birikiyor kar topu efekti gibi sonra bir anda patlıyor ve sonuç olmuyor Firendzone'a giriyosun ama şunu bilmiyor ki bir tek o kız yok bu dünyada.

Unuttuktan sonra bayağı gördüm kuzenimin arkadaşı da evlerinde gördüm o bana merhaba falan diyordu ama ben onunla konuşmuyordum ilk başlarda unuttum dememe rağmen onu her gördüğümde aşırı derece kendimi üzgün, yorgun, bitkin hissediyordum zamanla göre göre kendimi onun normal bir insan olduğuna alıştırdım şimdi normal bir insan gibi. Çabuk olmadı tabii.
Ben biraz vurdumduymazım bana genelde çok koymuyor dostum genelde çabuk unuturum. Nedeni ise üzülmek çok sıkıcı gerçekten mutlu olmak da ha eğlenceli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…