Açıldığım kıza karşı hiçbir şey hissetmemek

berkinhoz

Picopat
Daha fazla  
Şimdi olay aslında şöyle: Ben yeni bir okula geçtim orada da aşık oldum ancak aşık olmak değil yani kızın sohbeti filan kafa bir kız ve böyle birini bulmak tam efsane bir şey. Ben kızla bayağı flörtleştim en sonunda da kız şey dedim senle ben çok yakışıyoruz. Anlamadım dedi, bende anladın sen dedim.

Evet gerçekten anladım ama benim sevgilim var diyerek nazikçe beni redetti burada bir sıkıntım yok ama aşık değilim ve açılma gereği duydum.
Acaba onun bana olan ilgisi mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum onunla her şey aramızda. Aslında sevgilisi olduğunu sadece ben biliyorum.
Ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi yazışmaya devam ettik.

Nedeni bilemem siz de bilemiyebilirsiniz ama yorumlarınız gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis red yediğin biriyle iletişime devam etmek çok saçma bir durum. Uzatmanın anlamı yok ilişkiyi kesin. Ama keşke başından beri açılmasaydınız. Aynı durumda bir arkadaşım var. Kız çok kafaymış ama sevgilisi var. Sevgilisi de garip bir çar, kıza ayrıl desen ayrılır o derece ancak bir laf var yuva bozanın yuvası olmaz. Kızla madem iyi anlaşıyorsun, kafa yapın uyuyor eğer kız-erkek arkadaşlıklarına karşı değilsen arkadaş kalın daha iyi olur dedik. Sizin için iş işten geçmiş. Belki benzer durumda olan vardır diye açıkladım bunu. Kafa yapınız bir ise illa sevgili olmak zorunda değilsiniz. Arkadaş da kalınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı