Çözüldü Açılışta fan sesi çok yüksek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

csadem34

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, eskiden böyle bir şey olmazdı fakat artık gitmiyor ses videoda görüldüğü gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yapmam gerek?

Çözüm
Değerli hocam,

Vibrasyon sesi hat safhada. ☝🏼

Fanlar çalışırken tek tek fanları yavaşça elinizle durdurup hangisinden geldiğini kontrol ederek nokta atışı yapabilirsiniz.

Saygılarımla. 🙌🏼🌹
Selamlar, eskiden böyle bir şey olmazdı fakat artık gitmiyor ses videoda görüldüğü gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ne yapmam gerek?

Fanları teker teker deneyin. PSU fanından da olabilir.

Ne yapmam gerek?

Bilgisayar Fanını Temizlemeyi deneyin.

Uyarı! : Fan'ı Su ile veya deterjanla temizlemeyin, yoksa bozulabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüme nasıl ulaştığınızı belirtirseniz aynı veya benzer sorunu yaşayanlara yol göstermiş olursunuz saygıdeğer üstadım. 🙌

Elimle yavaşça kontrol ettim hangi fanın sıkıntı çıkardığını ve bulduğumda arka kapağı çıkartarak fan controllerdan o fana denk gelen kabloyu çıkardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı