Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda F2 hatası ile karşılaşıyorum, nasıl düzeltebilirim?
Çözüm MF 31 Temmuz 2019 İhtimaller: Fan arızalı. Bağlantısı hatalı. BIOS ayarları eksik/yanlış. Anakart modeli nedir? Fan dönüyor mu? Bağlantısı nereye yapılı ya da yapılı mı?
İhtimaller: Fan arızalı. Bağlantısı hatalı. BIOS ayarları eksik/yanlış. Anakart modeli nedir? Fan dönüyor mu? Bağlantısı nereye yapılı ya da yapılı mı?
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2019 #2 Egzoz fanı takılı değil diyor. Artı 0 Eksi
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Temmuz 2019 #3 İhtimaller: Fan arızalı. Bağlantısı hatalı. BIOS ayarları eksik/yanlış. Anakart modeli nedir? Fan dönüyor mu? Bağlantısı nereye yapılı ya da yapılı mı? Artı 0 Eksi Çözüm
İhtimaller: Fan arızalı. Bağlantısı hatalı. BIOS ayarları eksik/yanlış. Anakart modeli nedir? Fan dönüyor mu? Bağlantısı nereye yapılı ya da yapılı mı?
KS KS Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #4 Mikail Fidan dedi: İhtimaller: Fan arızalı. Bağlantısı hatalı. BIOS ayarları eksik/yanlış. Anakart modeli nedir? Fan dönüyor mu? Bağlantısı nereye yapılı ya da yapılı mı? Genişletmek için tıkla... Asustek Computer INC. Leonite2 1 tane fan vardı o çok ses çıkartıyordu kırılmıs onu çıkartmıştım Artı 0 Eksi
Mikail Fidan dedi: İhtimaller: Fan arızalı. Bağlantısı hatalı. BIOS ayarları eksik/yanlış. Anakart modeli nedir? Fan dönüyor mu? Bağlantısı nereye yapılı ya da yapılı mı? Genişletmek için tıkla... Asustek Computer INC. Leonite2 1 tane fan vardı o çok ses çıkartıyordu kırılmıs onu çıkartmıştım