Açılmayan laptop vidası

Sir Doğukan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 3 sene önce almış olduğum casper laptopum bu sıralar çok fazla ısınmaya başladı. Daha öncesinde hiç içini açmamıştım. 1 hafta önce açmaya karar verdim fakat resimde görülen vida açılmamakta ısrar etmekte ve sinirleri bozmakta. Bilgisayarcıya boşuna para vermek istemiyorum fakat görülen bilgisayarcıya gitmek zorunda kalacağım. Sizdem istediğim vidayı açabilmem için bana fikir vermeniz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

vida.jpg

Ben de bu konudan çok çektim. Derin olmasaydı bıçakla açabilirdin. Vidaya uygun boy olan yıldız tornavidanın daha büyük boyuyla dene. Olmazsa tornavidanın ucunu çakmakla ısıtıp vidayı açmayı dene. En son çare olarak evinde şarjlı matkap varsa vidayı del.

Malesef ne yaptıysam vidayı açamadım. Uğraşmaktan sıkıldığım için yarın veya pazartesi bilgisayarcıya götürücem. Yardımınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı